Isco: "Zidane bana güvenmiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
isco-1.jpg

Arjantin karşısında hat-trick yapan Isco, kendisine güvenildiğinde neler yapabildiğini gösterdiğini söyleyerek Zinedine Zidane'a göndermede bulundu.

İspanya’nın Arjantin'i 6-1 yendiği maçta hat-trick yapan Isco, kendisini yeniden futbolcu gibi hissettiğini söyledi. Isco, Real Madrid'deki geleceği hakkında ise karamsar açıklamalar yaptı.
Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane'ın bu sezon çok az forma şansı tanıdığı Isco, Zidane'ın kendisine güvenmemesinin oyununu olumsuz etkilediğini ifade etti.

"Real Madrid'de bir oyuncunun ihtiyacı olan özgüvenim yok. Çünkü teknik direktörüm bana güvenmiyor. Belki de takımda sorun yaratıyorum" diyen Isco, "Teknik direktörüm bana güvendiğinde neler yapabileceğimi milli takımda gösterdim. Ancak Zidane'ın güvenini yeniden nasıl kazanacağımı bilemiyorum" ifadelerini kullandı

Real Madrid geçen sezon La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken Isco takımın kilit isimlerinden biriydi. Ancak Zidane takımın bu sezona çok kötü başlamasının ardından yıldız oyuncuyu yedek kulübesine çekmişti.

Goal
 
ulan zidane gelene kadar kulübeden çıkamıyordun neredeyse satılacaktın zidane sana şans vermeye başladı da kendini yeniden gösterebildin.hemen adama bok atmaya başlamışsın takım kötü gidiyor diye.
 
Üst Alt