isco | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Tam adıyla Francisco Román Alarcón Suárez. Nisan, 1992 doğumlu. U20'de denk geldiğim ve turnuva boyunca en fazla ilgimi çeken oyuncu. Ispanya milli takımının her yaş düzeyinde oynamış bir oyuncu. Valencia alt yapısından yetişti.



Orta alanda gezgin oynayan bir oyuncu. Bir diğer deyişle statik oynayan, ayağına topu bekleyen bir oyuncu değil. Günümüzün modern ofansif oyuncularında bulunması gereken topsuz alanda pres, sürekli yer değiştirme, topu bir an evvel pozisyona sokma, hızlı düşünme ve uygulama gibi bir çok özelliği mevcut. Bunların dışında defans arasına ve arkasına attığı öldürücü paslar en fazla dikkatimi çeken ve bana Isco'yu buraya yazma gereği hissettiren özelliği.



Avrupa futboluna çok büyük bir yetenek geliyor diyebilirim.



Etiketi ucuz olmaz, fakat yeri dolmayan #10 formaya gerçekten yakışakacak ve uzun seneler laikı ile terletecek bir yetenek.



[video=youtube;0Tox61voulQ]

[video=youtube;wJY3RKRzTXc]

[video=youtube;cXDV84TO2dQ]

[video=youtube;u_JPQB3ItCE]



ISCO-SPAIN.jpg
 
Cevap: # Isco



Emre Çolak'ın topla daha hızlı ve sağ ayaklısı.. :p



Gelecek yıllarda çok can yakacak gibi görünüyor. Güzel inceleme. ;)
 
Cevap: # Isco



Gürcistan macında yine mükemmeldi. Attıgı 2 golden biri.



[video=youtube;6V7YR7pvlfA]https://www.youtube.com/watch?v=6V7YR7pvlfA[/video]
 
Cevap: # Isco



Malaga almış. İspanya milli takımında oynuyor bu yaşta bir futbolcuyu ispanyadan koparıp türkiyeye getirmek pek kolay iş değil. üstelik herşey onun adına iyi gidiyorken.
 
Cevap: # Isco



Valencia'dan Malaga'ya gerilemis bir oyuncu. Tabi futbolculugundan degil. Soldado, Pablo gibi oyuncuların oldugu yerde o yasta ki bir oyuncunun yeterince forma sansı bulması zordu. Zaten ucuza gittigide pek söylenemez. CL'de oynayacak bir Galatasaray'a gelmeyecek oyuncu ya Real, Barca gibi yerlerde yada EPL'de oynuyodur. Gerisi ise istisnadır.
 
Cevap: # Isco



Sega Mega Drive'dan itibaren, yani 15-16 seneye yakındır Fifa oynuyorum. Suana kadar baska'da bir oyun almadım elime, eger merak ettigin buysa.
 
Üst Alt