Işıl Alben, Cappie Pondexter'a Ayar Verdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Işıl Alben, Cappie Pondexter'a Ayar Verdi


Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı Işıl Alben, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Cappie Pondexter'ın ''Galatasaray yok. Bu değişmez bir gerçek. Biz hep daha büyük olacağız" açıklamasına sosyal medya üzerinden flaş bir cevap verdi.


Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın eski yıldızı Cappie Pondexter'in yıllar önce verdiği bir röportajı sosyal medya hesabı üzerinden tekrar paylaşmasının ardından Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Işıl Alben'den flaş bir paylaşım geldi.

Pondexter'ın ''Galatasaray yok. Bu değişmez bir gerçek. Biz hep daha büyük olacağız.'' paylaşımını alıntılayarak cevap veren Işıl, "Geç cevap verdiğim için üzgünüm fakat 'Galatasaray var canım.' 6 yıl önceyi hatırlayın" ifadelerini kullandı.

Işıl Alben'in paylaşımının ardından Galatasaray Kulübü'nden de bir gönderme geldi. 6 yıl önce ezeli rakibi Fenerbahçe'yi finalde mağlup edip Euroleague'i kazandıkları maçtan bir kare paylaşan Sarı Kırmızılı ekip, ''Günaydın #Galatasaray Ailesi'' notunu düştü. Bu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Fanatik
 
tenor.gif
 
Üst Alt