Işıl Alben Galatasaray'dan Ayrıldığını Açıkladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Işıl Alben Galatasaray'dan Ayrıldığını Açıkladı


EakSHHJXYAIrZw5
 
Bu şube için açıkcası gereğinden fazla kazanıyordu. Zaten 1.200-1.500'e takım yapıyorsun, 400'ünü yerli oyuncuya verince takım kuramıyorsun. Işıl çok değerli oyuncu da olsa işin gerçeği Amerika'dan getirebileceğin yeni draftın ilk 5 sırasından guard da bu coğrafyada onun kadar fark yaratır. Hem de maksimum yarı fiyatına. Geçen sene yapılması gereken işti ama Göksenin'le Işıl'a takımın liderleri diye alabileceklerinden fazlasını verdiğimiz için kadın takımına 2 yıldır 4 numara, erkek takımına guard transferi yapamadık. Darısı Göksenin'in başına inşallah, oyunculuk kalitesine, takıma katkısına bakarsak o daha da büyük kanayan yara.
 
Corona aşısı bulunmayana kadar baskete yatırım yapmak saçma. Duygusal davranmaya gerek yok. Seneye basket yine oynanmayabilir, garantisi yok. Eylül ekimde yine takım kurulur gerekirse

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Duygusal davranamayacağım kaptanı seviyoruz ama çok fazla maaş alıyordu. Artık eskisi gibi Fowles'lere Taurasi'lere milyon dolarlar verme dönemi bitti. Çünkü EL şampiyonu olsan bile maddi anlamda getirisi olmuyor. Ekaterinburg, Kursk gibi zengin Rus takımları varken de şampiyon olmak imkansız gibi.

Işıl'ın maaşının düşürülmesini birkaç sene önce de demiştim GSbasket forumunda. Orada bir tane Işıl fanboyu admin var 3 ay ceza vermişti kaptana nasıl böyle dersin diye. Kafalara gel :)

Maalesef amatör branşlarda bütçe azalması olacak, keşke olmasaydı tabi ama ülkenin ve kulübün ekonomik şartları belli. Fb bile bütçede büyük bir kesintiye gidiyor amatör branşlarda. Bizde onlar gibi sponsorlar olmadığı çok daha normal karşılıyorum.
 
Hepsini postalayin gitsin.

Kafa kafaya sponsor ile gidiyorsa gider gitmiyorsa kapatın branşı.

zaten ne geliyorsa basimiza bu öz Cimbomluyun ayağın yatıp milyonları götürenlerden geliyor.


__________________________________
Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
 
Üst Alt