Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı


Sevgili Galatasaray'lılar



23 Temmuz 2011 tarihinde Alanya'daki konser programımızın akışında seyirciler ile interaktif sohbetim esnasında, Galatasaray SK hakkında söylemiş olduğum sözlerimle, maksadımı aşarak Galatasaray SK taraftarlarının kalbini kırdığıma şahit olmaktan büyük üzüntü duyuyorum, kendilerinden özür diliyorum.



Sahne de olan sahne de kalır, ancak bu programımızı izinsiz çekip, kendilerine göre, sanki tek taraflı bir sohbete katılmışım gibi montajlayanları esefle kınıyorum!



Bir asırı aşkın süredir şerefiyle yaşayan Galatasaray SK ve taraftarlarının varlığının, hangi takımın taraftarı olursa olsun herkesin kalbinde ayrı bir yeri olduğundan şüpheniz olmamalı. Maalesef sizlerle paylaşılmadığı için bilemediğiniz, konser programımda da dile getirdiğim, ailemin çok büyük bir kısmının Galatasaray SK taraftarı oluşu, çocukluğumdan itibaren, diğer takım taraftarı aile üyeleriyle kendi aralarında, çeşitli şakalarla karışık sözlü atışmaları içeren sohbetlerine şahit olmama sebep oldu. Etkisiyle gerçek düşüncelerimle hiçbir alakası olmayan bir cümle kurmuş olduğumun farkındayım.



Son birkaç gündür çeşitli soysal paylaşım sitelerinde, senelerdir sadece müziğimizle mutluluğuna, üzüntüsüne ortak olduğumuz sevenlerimiz ile birlikte herşeyimizi paylaştığımız sayfalarımıza bırakılmış olan, şu an burada belirtmek istemediğim kötülükte mesajlardan çok net anlaşılıyordu ki, bugüne kadar hiç şüphe duymadığım kadar büyük bir aile içerisinde bu sözleri söylemiş olan biri durumunda bırakılmıştım.



Konserin hemen ardından neredeyse tüm konuklarla ayrı ayrı vedalaştığımızı, içerisinde çoğunluğu Galatasaray SK taraftarı olanlarla fotoğraf çekildiğimizi, sohbet ettiğimizi belirtmek isterim. Sahneden indiğim andan itibaren, ertesi gün internet sitelerindeki haberleri gördüğüm ana kadar, en yakınımdaki insanlar dahil hiçbir tepkili yorum ile karşılaşmadım. Çünkü bizimle birlikte o geceyi yaşamış olanlar kurduğumuz cümlelerde hiçbir art niyetimiz olmadığının farkındalardı.



Bugün sizin için "çıldırdılar" diye başlık atan, sitesine birkaç bin kişi daha fazla girdiğinde kazancını artırabilme hevesinde olan internet sitelerine, haberler ilk kez eklendiğinde, onu belkide ilk okuyan kişinin siz olduğunuzun ve nasıl bir olaya alet ederek size yaşatılan gereksiz gerginliğin, üzülerek farkındayım. Bu sebeple bırakılan mesajlar ile ilgili şu ana kadar herhangi bir yasal işlem başlatılmasını istemedim. Ancak bana, aileme ve doğmamış çocuğumuzu, ağıza alınmayacak nitelikte küfür içerikli mesajlar ile diğer ziyaretçilerin huzurunun bozulmaya devam edildiği taktirde suç duyurusunda bulunacağımın farkında olunmasını önemle rica ediyorum.



Son olarak, beni ailesinden bir birey olarak gören, hisseden başta tüm Galatasaray SK taraftarları gelmek üzere bu yazımın muhattabı olmayan tüm dinleyenlerimden kendilerine verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.



Tüm Galatasaray SK taraftarlarına saygılarımı sunuyorum.



Herkese sevgiler.



Işın Karaca



https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150270289420665
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



Adam olucaksın adam. Öyle tükürdüğünü yalarsın. Zaten sevmez ve dinlemezdim artık nefret ediyorum.
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



@UnalAysal_ Ünal Aysal

#odegilde sen kaç senedir hamilesin yahu? :/ @ishinkaraca
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



Sıva bakalım.

Kesin en içten dileklerindir bunlar,tüm samimiyetinle söylüyorsundur...Kıyamam.
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



bizim çakma başkanın söylediği laftan sonra ayağını denk almış,hemen özür dilemeye girişmiş.



UnalAysal_ Ünal Aysal

#odegilde sen kaç senedir hamilesin yahu? :/ @ishinkaraca
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



Benim için hiçbir anlamı yok. Sonuçta öyle düşünmese söylemezdi. Kesin biri uyardı böyle bir şey yayınlasın diye yoksa olmazdı bence.
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



Eskiden olsa yahu ayıp böyle laflar etmeyin falan derdim ama şimdi edin gitsin hatta daha beterini edin diyorum. Biz laf etmiyoruz diye çıkıyor lan bu tipler.
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



''Pardon çıktı çıkalı,Eşşekler çoğaldı'' diye bir sözümüz var,bilirmisiniz ;)



Bu samimi bir özür mü,yoksa maddi kayıp korkusu mu?
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



Döne döne topaç oldu bunlar.İddianame açıklanınca Aziz Başkan ühühühü diye ağlaynları da göreceğiz nası dönüyolar
 
Cevap: Işın Karaca Özür Bildirisi Yayınladı



tamam bizde arkadaşlar arasında böyle geyik yaparız ama sen sanatçısın tüm toplumun önünde söylememen gerekirdi o yüzdende sövdüm gitti :)
 
Üst Alt