Islıklı eylem sokağa taşındı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Islıklı eylem sokağa taşındı!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Islıklı eylem sokağa taşınıyor!

Galatasaray'ın yeni stadının açılış törenlerine damga vuran 'ıslıklı protesto eylemi' sokağa taşınıyor.



Bugün sporseverler Taksim'den Galatasaray'a dek yapacağı yürüyüşle AK Parti'i ıslıkla protesto edecek.



Eylemin Pazar günü oynanacak Galatasaray- Sivasspor maçında da sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile örgütlenen 'Tek yumruk' taraftar grubunun öncülüğünde gerçekleşeceği belirtiliyor.



Galatasaray'ın bugünkü ıslıklı protesto eylemine Beşiktaş taraftar grubu 'Çarşı' ve diğer spor kulüplerinin taraftar derneklerinin de destek vereceği belirtildi.



Saat 14:00'te taksim meydanı'nda başlayacak yürüyüşe Spor Emek- Sen önderliğinde çok sayıda sivil toplum kuruluşu, sendika ve siyasi parti temsilcileri de katılacak.



Spor Emek- Sen başkanı Metin Kurt, sporda bir uyanışın olduğunu belirterek 'Sporseverlerin protestosunu hazmedemeyen başbakan'dan sert tepki gelmiştir. Bu ancak faşist bir ülkede olabilir. Protesto hakkımızı kullanarak bu eylemi gerçekleştireceğiz' dedi.



FenerbahCHE. biz'den destek



FenerbahCHE. biz sosyal paylaşım sitesinde yapılan açıklamada da 'Türkiye'de protesto kavramının iktidar eliyle hak olmaktan çıkarılarak yasadışı bir eylem haline getirildiği savunuldu. Açıklamada FenerbahCHEliler olarak emekten özgürlükten ve eşitlikten yana tavır alan bütün dostalrımızla dayanışmaya devam edeceğiz'denildi.



(CUMHURİYET)
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



'Sporseverlerin protestosunu hazmedemeyen başbakan'dan sert tepki gelmiştir. Bu ancak faşist bir ülkede olabilir. Protesto hakkımızı kullanarak bu eylemi gerçekleştireceğiz'



'Türkiye'de protesto kavramının iktidar eliyle hak olmaktan çıkarılarak yasadışı bir eylem haline getirildiği savunuldu. Açıklamada FenerbahCHEliler olarak emekten özgürlükten ve eşitlikten yana tavır alan bütün dostalrımızla dayanışmaya devam edeceğiz'



:tiphat:
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



yapmagın sporu siyase alet etmeyin Allah aşkına bir sürü sivil toplum örgütü var onları katın ama sporu değil
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



Başbakana “borcumuzu” ödeyeceğiz



22 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’te İstiklal Caddesi’nde toplanarak, Galatasaray taraftarlarına desteğimizi sunacağız. Başbakan’a hak ettiği ilgiyi ıslıklarımızla göstereceğiz. Zorba yöneticilerin bize tanımadıkları protesto hakkımızı sonuna kadar kullanacağız.



Başta tüm sporseverler ve spor emekçileri olmak üzere, tüm bir ülke halkı olarak başbakana borcumuz var.Başbakan’ın “ananı da al git” hitabıyla onurlandırdığı Mersinli çiftçi nezdinde tüm çiftçiler olarak borçluyuz.Başbakan’ın “her üniversiteyi bitiren iş bulacak diye bir kural yok” diyerek aydınlattığı üniversite öğrencileri olarak borçluyuz.

13 Milyon işsizi, sadece işsiz olduğu için borçlarından azade tutamayız. 13 Milyon işsiz olarak borçluyuz.

Başbakan’ın seçkin (!) öğrenci temsilcileri ile yaptığı görüşme sırasında dışarıda kalan ama unutulmayan, başbakanın değerli görüşlerinden o sırada yararlanamadığı için boynu bükük kalmasınlar diye hükümet temsilcisi polislerce coplanan öğrenciler olarak borçluyuz.

Son olarak Başbakan’ın “bu stadı ben yaptırdım, daha parası ödenmedi. Beni kızdırmayın, projeyi bozdurmayın” diyerek uyardığı Galatasaray taraftarları olarak borçluyuz.

Sporun ticarileştirilmesi sürecine yeni boyutlar kazandıran Başbakan’a, bununla yetinmeyip kapalı açık tüm spor sahalarını siyasi rant alanına çevirdiği için, tüm sporseverler ve spor emekçileri olarak borçluyuz.



Bu borç ortada kalmamalıdır.

Galatasaray taraftarları borcun ödenmesi konusunda bir adım atmışlardır.

Borç hepimizin borcu olduğuna göre bizim de bu adıma katılmamız, hep beraber bir kez daha Başbakan’a borcumuzu ödemeliyiz.

Başta tüm sporseverler ve spor emekçileri, tüm halkımızı, 22 Ocak günü saat 14:00’te İstiklal Caddesi’nde toplanmaya ve ıslıklarımızla Başbakan’a ve kendini onunla özdeşleştirmiş tüm devlet ve sivil toplum erkanına şükran duygularımızı iletmeye çağırıyoruz.

Borcumuzu öderken söylenecek bir çift sözümüz de olacaktır elbet. Bu da borcumuzun helal faizi olsun.



Spor-Emek-Sen

Devrimci Spor Emekçileri Sendikası
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



Galatasaray kulübünün, Galatasaray taraftarının siyasete alet edilmesine HAYIR!



Galatasaray kulübü ve Galatasaray taraftarı bölücülerin vs. oyuncağı değildir.



Galatasaray kulübü batsa, kapansa kına yakıp oynayacak olanların sırf siyaset için güya galatasaray taraftarına destek veriyor görünmesi kimseyi aldatmasın.
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



Metin Kurt Türkiye'de futbolcu haklarını arayan ve bu konuda adım atan ilk kişidir.Saygı duymak lazım.
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



Bu protestocular işin içine siyaset katmıyorlarsa neyim.İşin içinde AKPyi protesto etmek varya hemen toplanır zaten bi kuru kalabalık.Diğer partiler eminim bunu fırsat belliyor.Öyle Bjkliler de destek veriyomuş da fenerliler de destek veriyomuş da demeye gerek yok işte Anti AKPciler destek veriyo diyin içinde zaten fenerlisi de beşiktaşlısı da vardır..Sporun içine de siyaseti sokuyorsunuz ya ne diyeyim yazık be yazık..
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



Devrimci sloganlar atarlar ancak bunlar Galatasarayı siyasete alet etmeyin arayış içindeki 3-5 tane adam olacak orda yazık
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



"futbolcu haklarını arama"sına hiç kimsenin itirazı olamaz, hepimiz saygı duyarız. Ama olayı siyasete döktüğü zaman eleştirme hakkımız doğar. Siyaset yeri ayrıdır.



Peki malum parti stad açılışınsa siyasi şov yapmaya kalkmadı mı? Asıl Galatasaray'ı siyasete alet edenler onlar.
 
Cevap: Islıklı eylem sokağa taşınıyor!



Ne alaka ya sabahin 6'sinda bana mantikli yazilar yazdirmayin burda. "Başta tüm sporseverler ve spor emekçileri olmak üzere, tüm bir ülke halkı olarak başbakana borcumuz var. Galatasaray taraftarlarına desteğimizi sunacağız. Başbakan’a hak ettiği ilgiyi ıslıklarımızla göstereceğiz. Zorba yöneticilerin bize tanımadıkları protesto hakkımızı sonuna kadar kullanacağız." Adamlar sporseverler ve spor emekcileri olarak toplaniyorlar. Baskasi cikar balikadam ve manav federasyonu olarak toplaniyoruz der. Adamlarin demek istedigi sey, protesto hakkimiz var ve bunu yapariz. Spora siyaset katmak falan, nerenizden cikariyorsunuz bunlari YHAAAAAAA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt