İspanyollar Hamit'le alay etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İspanyollar Hamit'le alay etti!


EURO 2012 Elemeleri play-off ilk karşılaşmasında Hırvatistan'a karşı aldığımız 3-0'lık yenilginin yankıları sürerken, İspanyol medyası Hamit Altıntop'un ilk yarıda ceza alanı içerisinde yere düştüğü pozisyona alaycı bir yaklaşım getirdiler.



vedo4258.jpg




EURO 2012 Elemeleri play-off ilk maçında Hırvatistan'a kendi sahamızda mağlup oluşumuzun yanısıra Hamit Altıntop'un karşılaşmanın ilk yarısında ceza alanında düştüğü pozisyon da Avrupa medyasında yer buldu.

İspanya'nın ünlü gazetesi As, internet sitesine Hamit'in düştüğü pozisyonun videosunu "Hamit'ten absürd atlayış" başlığı ile paylaşarak oyuncuyu ti'ye aldı: "Türkiye, Hırvatistan önünde ses getiren bir yenilgi alırken Real Madrid'li orta saha Hamit Altıntop, ceza alanı içinde saçma bir şekilde düştü. Hamit'i düşürebilecek mesafede hiçbir oyuncu yokken hakemi aldatmak için kendisini yere bıraktı." sözlerine yer verildi.

Marca'da ise ceza alanı içinde kendisine hiçkimsenin dokunmaması ve savunmacılar ile arasında neredeyse bir metre olmasına rağmen Hamit'in yere atladığını belirtirken bunun, oyuncunun fiziken ne kadar kötü durumda olabileceğine bir işaret niteliği taşıdığına da dikkat çekildi.





Video: Sporx TV - Uçtu uçtu Hamit Altıntop uçtu... video - Komik, Hamit Altıntop, Real Madrid





kaynak:sporx
 
Cevap: İspanyollar Hamit'le alay etti!



Öyle bir pozisyon ki maçta o kadar sinirli olmama rağmen dakikalarca güldüm :asd: Bir de Rıdvan'ın ayak tarak kemiğine mi müdahale var diye yarım saat bakması o kadar komikti ki. :asd:
 
Cevap: İspanyollar Hamit'le alay etti!



iyide bu pozisyonda olic hamitin ayagına basmış. ispanyollar gelsin bizim göz hastanesinde tedavi olsun. belliki ispanyol göz hastaneleri iyi durumda degil.
 
Cevap: İspanyollar Hamit'le alay etti!



Tamam hamitin ayağına müdahale var ama hamitte sanki yanına roketatar mermisi düşmüş gibi atlıyor.
 
Cevap: İspanyollar Hamit'le alay etti!



Adam Hamit'in ayağına bastı ama Hamit biraz abarttı düşerken.Alay edilecek bir pozisyon değil Messi daha beterini yapmıştı.Herkes de yapıyor hem de daha fenasını.
 
Cevap: İspanyollar Hamit'le alay etti!



Böyle olacagi belliydi Hamit. Hava atmak icin Madrid´e gittin, simdi de bize para ödeteceksin :) Münih´te oynayamayan adam Madrid´de oynaqyabilir mi yahu? Akil var mantik var. Yilin en sacma transferiydi zaten.
 
Üst Alt