İstanbulspor'dan Büyük Rezalet! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İstanbulspor'dan Büyük Rezalet!


İstanbulspor ile Denizlispor arasında oynanan müsabaka öncesinde İstanbulspor Kulübü çalışanları ve taraftarları basın tribününe oturmak için yetkililere zorluk çıkardı.

Spor Toto 1. Lig’de oynanan İstanbulspor-Denizlispor maçı öncesinde İstanbulspor Kulübü yönetici ve çalışanları basın mensuplarına zorluk çıkarttı. Maç öncesinde basına ayrılan bölümde İstanbulspor taraftarını oturtmaya çalışan ve basın mensuplarına saygısız sözlerde bulunan yönetici ve çalışanlar, bir skandala imza attı. Basın organizasyonundan sorumlu Türkiye Spor Yazarları Derneği yetkilisiyle tartışan taraftarlar, “Buraya dört tane gazeteci geliyor. Geri kalan yerlere biz otursak ne olur” şeklinde tepki gösterdi.

Tepki gösteren taraftar ve yöneticiler basın tribünün fotoğrafını çekerek basın mensupları ve Basın Organizasyon yetkilisini şikayet etmekle tehditte bulundu.

Ajansspor
 
Ben de arenada bombosken basin tribununde oturmustum acisi guzel, andaval bir herif 40 basamak asagidan bagirarak beni dehlemeye calismiti. Otursunlar yaw ne zarari var size
 
Üst Alt