İşte Beşiktaş'ın Yeni Forması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İşte Beşiktaş'ın Yeni Forması


Beşiktaş'ın 2011-2012 futbol sezonunda giyeceği Beyaz formasından sonra, şimdi de Siyah forması yarın (13 Ağustos) Kartal Yuvası mağazaları'nda ve tüm adidas satış noktaları satışa çıkıyor.



Güç ve asaletin sembolü ‘Siyah’, bu sezon da giyeceğimiz formalardan birinde kendini gösterecek. Biz Beşiktaşlı’yız ve ruhumuzun yarısı ‘Siyah’... Ve bizim için ‘Siyah’ hiçbir zaman karanlık değil, ancak aydınlığa giden yoldaki en sağlam destekçimizdir. ‘Siyah’ formamızın üzerindeki ince beyaz çizgiler de, geçtiğimiz zorlu yollardaki ve dönemlerdeki kararlılığımızın simgesi...



İlk olarak satışa sunulan Beyaz formanın taraftarlarımızdan yoğun ilgi görmesinin ardından, şimdi de Siyah forma, 95 TL’lik satış fiyatıyla taraftarların beğenisine sunuluyor.



Futbolcuların sahada rahat mücadele etmesine imkan tanıyan formalar, uluslararası adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandı.



Göğsünde Toyota, sırtında Ülker ve kolunda Avea yazıları bulunan yeni formamız, özel bir kumaş teknolojisi ile üretildi.



adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcularımızın vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.

siyahforma.jpg


siyahformaaa.jpg


siyahhforma.jpg
 
Cevap: İşte Beşiktaş'ın Yeni Forması



Böyle bir konu vardı. Beyaz forma çıktığında açılan. Şu ana kadar çıkan formalar sade ve güzel bence.
 
Cevap: İşte Beşiktaş'ın Yeni Forması



Furkan diğer formalar ne zaman çıkacak. Bide bu güzelmiş toyota yazısı hariç.
 
Üst Alt