İşte Cimbom'un Trezeguet Teklifi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
tre.jpg

Fatih Terim'in ısrarla istediği Trezeguet, Kasımpaşa yönetimine ayrılmak istediğini iletti. Galatasaray yıldız futbolcu için İstanbul ekibine takas teklifinde bulundu.

Galatasaray bu hafta içinde UEFA'dan gelecek haberi beklerken bir taraftan da sessiz ve derinden transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon planlaması içinde ilk sırada yer alan Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldız futbolcusu Trezeguet için Kasımpaşa ile görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yönetim, Mısırlı futbolcunun transferi için Kasımpaşa ile anlaşmanın yollarını ararken Trezeguet de sarı kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini bildirdi.

Trezeguet için yönetici Abdurrahim Albayrak'ın bizzat temaslarda bulunduğu belirtilirken Dünya Kupası öncesinde bu transfere nokta konulması planlanıyor.

EREN VE TOLGA CİĞERCİ'Yİ VERECEK

Anderlecht'e 2.5 milyon Euro ödeyerek satın alma bedelini alan Kasımpaşa'nın, 23 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık yeni sözleşme yaparken anlaşmasına da "5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi koydurttuğu belirtildi.

Trezeguet için Eren ve Tolga'yı teklif eden Galatasaray son olarak 1 milyon Euro ve bir sonraki satıştan da yüzde 15 vermeye hazır olduğunu bildirdi.

Genç oyuncunun da "Galatasaray'da oynamayı çok istiyorum. Sizden anlayış bekliyorum" demesinin ardından Kasımpaşa'nın bu teklifi değerlendirmeye aldığı bildirildi.

Tümspor
 
Adamlar 2 milyon sicak verdikleri icin bu teklifi kabul etmezler. Ayrica %15 pay vermemeli.

Teklif soyle olmasi mantikli:

3 milyon Euro + bir oyuncu + sonraki transferden %10.
 
Pay teklifi nedir yaw...
İlla da olacaksa bırakın onlar şart koşsunlar önce.....

Zamanında dedik şu süleyman hurmayı transfer komitesinin başına transfer edelim öncelikle diye.......
 
Tolga ve eren kazmalarının aldığı yıllık ücret hesaplayınca mantıklı teklif ama kabul ederler mi bilinmez

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Türkiye deki futbolculara leş muamelesi yapmayı bırakın gayet güzel topçu bekleriz kendisini 23 yaşındaymış daha 2-3 seneye kazandığı tecrübeyle ele geçmez
 
Eren ve Tolga yı sanki bedavaya almışız gibi böyle saçma iş mi olur. Rotasyon ne olacak. Hem 2 oyuncu veriyorsun hem 1 milyon € veriyorsun hem de sonraki satıştan %15. Mevcut yönetimin bu kadar aptal olacağını sanmıyorum. Eren ve tolga nın maaş yükünden kurtulmak istiyorsun eywallah. Ama yerine alacaklarının bonservis+maaşı ne olacak. Saçma saçma iş yapmasınlar.


——————
 
1 Milyon Euro Bonservis Tolga+Eren adamlarin yillik maaslar cok fazla bu isden Kasimpasa zararli cikar neden kabul ettsinler
 
Eren için kasımpaşaya 4 milyon € vermedik mi biz. Şimdi bedavaya neden veriyoruz. Nasıl bir mantık bu.


——————
 
Üst Alt