İşte Etik Kurulu’nun Çok Gizli Şike Raporu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İşte Etik Kurulu’nun Çok Gizli Şike Raporu


ec842209356_sike.jpg




TFF Etik Kurulu raporunda Fenerbahçe'nin 5 maçta şike yaptığını, 6 maçta teşvik verdiğini ve teşvik teşebbüsünde bulunduğunu belirtti.



Haberin Devami GSC Portal'da
 
Cevap: Bu rapor çok can yakar!



Inanmayin beyler. Bunlar cemaatin, illuminatinin, gladyonun ve masonlarin oyunlari. Aziz Yildirim pür-i-pak bir insandir, bunu herkes bilir zaten.



:D
 
Cevap: Bu rapor çok can yakar!



İddianame çıkana kadar yapılmayan şey kalmadı.Yasa değiştiriyorlar,her türlü propagandayı yapıyorlar,marka değeri kisvesi altında kaybedecekleri paraların derdinde herkes aslında kendilerine göre haklı olsalarda apaçık ortaya serilenlere göz yumuyorlar ki bunu biz affetsek tarih affetmez.Federasyon acaba biz aynı durumda olsak mevcut yönetim kadrosuyla ne kadar kararsız ve basiretsiz olurdu?Acaba Aziz Yıldırım ve saz arkadaşları bu yasaları artistik hareketler yaparak çıkartırlarken "Ava giden avlanır" atasözünün doğruluğunu düşünmüş müdür?



Bazı takımların dik duramamasının sebeplerinden biri para konusu dışında ucu acaba bana da dokunur mu sorusudur ki hepimiz tahmin ediyoruz bunu.Ama çıkıp büyük ya da orta halli takımların(biz hariç) gıkını çıkarmaması ilk günden bugüne kızarak,üzülerek,binbir kere söverek izlediğimiz bir durum oldu.Ama acı bir durum var.Hani içimizi temizlemekten bahsediyoruz ya ki değişmeyen tek şey kafalar bu ülkede,heh işte o kafalar değişmediği için emin olun bundan 10 sene sonra mı dersiniz,20 sene sonra mı ya da ortaya çıkar mı bilmem daha azılı,daha aç gözlü,daha sinsi komplolar oluşacaktır ve bunları yapanlar bu olanlardan neyi yapmamaları gerektiğini çok iyi öğrendiler.Umarım bunca olaydan sonra Türkiye'de futbol için doğru kararlar ve akabinde düzgün,güvenebildiğimiz bir lig oynanır.



Peki herkesin aklına takılan bir soru benimde aklıma takılıyor.Beklediğimiz kararlar çıksa bile uzun süre güvenemeyeceğimiz bir ligte yanlış kararlar verildiğinde biz nasıl gönül rahatlığıyla maç izleyeceğiz?Hangi birimiz aklımızda soru işareti olmadan salt futbol düşünerek izleyecek maçları?Bunu yukarıdakiler belirleyecek ama ben insana bahşedilen akılla düşünmek istiyorum.Takımımı ve özellikle ligi düşünürken vicdan yapmak zorunda kalmak istemiyorum.Zaten onurunuzu beş paralık ettiniz bari insanlığınızı kaybetmeyin...
 
Cevap: Bu rapor çok can yakar!



Bu rapor Avrupada can yakar Turkiyede birsey olmaz Fener kume dusmez dusmesinde karimizi birakmayiz.
 
Cevap: Bu rapor çok can yakar!



alin ozeti bu



TFF Etik Kurulu'nun şike raporunda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili olarak 5 maçta şike, 1 maçta şike teşebbüsü, 1 maçta teşvik pirimi, 5 maçta teşvik pirimi teşebbüsü, 1 maçta şike olmadığı, 6 maçta iddialarla ilgili delil bulunamadığı, 10 maç için ise yapılan şike ve teşvik primi iddialarıyla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'nün de sorumluluğunun bulunduğu yönünde görüş bildirildi.

 
Cevap: Bu rapor çok can yakar!



sabahada düştüyse doğru çıkma olasılığı büyük her haberleri temmuz da verdikleri tapeler hep doğru çıktı maa ve m.ö. konuşmasıda öyle
 
Üst Alt