İşte Fatih Terim’in Ekibinde Yer Alacak İsimler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İşte Fatih Terim’in Ekibinde Yer Alacak İsimler!


FTRMEEE.jpg


Galatasaray Kulübü, Igor Tudor'un görevine son verilmesinin ardından teknik direktörlük için Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Fatih Terim'in teknik ekibe getireceği isimler de netleşmeye başladı...

Fatih Terim’in, yardımcıları olarak eski Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander’i ve Milli Takım’da yardımcılığını yapan Levent Şahin’i getireceği öğrenildi.

Deneyimli teknik adam, kaleci antrenörlüğüne de Claudio Taffarel’i getirecek. Jan Olde Riekerink ile 2016-17 sezonuna başlamayarak ülkesine dönen Brezilyalı antrenör, sarı-kırmızılı takımdaki yerini tekrar alacak.

Gamaspor
 
adam işi biliyor elmanderi yardımcısı yaparak taraftarın gönlünü duble fethediyor taffarelde ekmek kadayıfı üstündeki kaymak
 
Eger fahri yilmaz gelirse florya da toparlanir . Biraz ic isleri biliyorum , terim in sag kolu bu fahri yilmaz , bilinenin aksine medya islerini filan da o yurutuyor , istenen yerlere sahsi diyaloglariyla haber ucuruyor , 5 sene birlikte calismistim , cok enteresan bir karakterdir , terime benzer fakat daha sosyal iliskileri guclu ve diyalogu sempatik biridir

eger fahri yilmaz da donerse floryadan yana huzur anlaminda kuskunuz olmasin
 
Levent Şahin kimdir beyler hocamızın veliahtı olabilir mi teknik direktör aramayalım hocamız gittikten sonra
Profesyonel antrenörlük kariyerine 3. Ligde Hacettepe ve Keçiörengücü'nde başlayan genç teknik adam,2. ligde Kahramanmaraşspor'da antrenörlüğün yanı sıra,bir dönem 2. ligde Bugsaşspor'un başında teknik direktör olarak görev aldı.

*

Sırasıyla Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaraspor,Gaziantepspor,Çaykur Rizespor,Bursaspor,Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nde antrenör olarak görev alan Levent Şahin,2012 yılında A2 Milli Takımı antrenörlüğüne getirildi.

*

Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörü olmasının ardından, A Milli Futbol Takımı'nın yardımcı antrenörü olarak görevlendirildi.

*

Fransa'da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyona'sında Fatih Terim'in 1. yardımcısı olarak görev almıştır.



E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt