İşte Galatasaray'ın Acerbi İçin Yaptığı Teklif! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İşte Galatasaray'ın Acerbi İçin Yaptığı Teklif!


DB1Sig2WAAE8AZd.jpg

Sky Sport Italia'nın
servis ettiği habere göre Galatasaray, Francesco Acerbi için Sassuolo’ya resmi teklifini iletti.

Sarı-Kırmızılılar'ın 29 yaşındaki stoper için 7 milyon euro önerdiği, Sassuolo’nun ise pazarlığı 12 milyon euro'dan açtığı belirtildi.

Acerbi'nin Sassuolo ile olan kontratı 2018’de sona erecek. Futbolcunun bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
30 yaşına gelmiş bi stoper için çok bu paralar yahu.Dursun kafaya koymuş klübü batırmadan bırakmayacak anlaşılan.
 
min. 5 senemizi kurtaracak stoper. sözlesmesinin 2018'de bitecegi baz alınarak 7m euro teklif iyidir, kabul etmeleri gerekir. brezilya'dan maicon'da alınmalı.
 
Kardesim ona 8 milyon buna 7 milyon daha kac transfer sart nerden bulacaklar bukadar parayi? loca ve kombineden gelecek para ile yapilacak heralde
 
Bruma yaş 23 kanat oyuncusu (malum çok para ederler ) sözleşme bitimine 1 yıl var bonservis net 12.5a gidiyor

Aacerbi yaş 30 defans (her zaman daha az para eder) sözleşme biimine 1 yıl var bonsevisi için 9 konuşuluyor
 
Acerbi takımıyla konuşup kolaylık istemiş

8-9 da biter bu transfer

7 milyona Maicon geleceğine 9 milyona Acerbi gelsin kesinlikle
 
arkadaşlar defans oyuncularının en verimli dönemleri de bu yaşlardadır haberiniz olsun yani
kıyaslama yaparken mantıklı yapın
 
8-9 da çok abi 12 ye girmiyorum bile.. kimse yok serdara 4.5 verdik ahmete 2.5 verdik demesin bizim çapımız belli yani 9 mio verib stoper alacak çapımız yok gömü buldularsa başka
 
7-8m acerbi icin yeterli 10 filan yuksek rakamlar..daha bir suru bolge var oralara gidip vasat adam alacaklar biliyorsunuz bunlarin mantigini..30m civari paramiz en az 7 ilk 11 adama ihtiyacimiz var.
soylenenler sogruysa gomis belhanda ve bu adama 20m harcamis oluyoruz
 
8-9 da çok abi 12 ye girmiyorum bile.. kimse yok serdara 4.5 verdik ahmete 2.5 verdik demesin bizim çapımız belli yani 9 mio verib stoper alacak çapımız yok gömü buldularsa başka

6-7 ye iyi stoper bulmak zor degil aslinda. Biraz arastirirsan ugrasirsan bu paranin cok daha altina da bulursun elbette.

Gecen sezon 20 Milyon bonservis harcayip 8 futbolcu aldik (kira bedeli ödediklerimizi de ekledim) ve bu 8 futbolcunun hemen hemen hic birisi öyle aman aman bir performans sergilemedi. Benim transfer konusunda fikrim sabit ve degismez, mesela yukaridaki bahsi gecen 20 Milyonu ödeyip 5'ser Milyon dan 4 tane kalburüstü adam alsaydik cok daha faydali olurdu sonuc olarak.

Ya da gideceksin Fransa dan Belcika dan Hollanda dan falan scout ekibinin önerdigi adi sani duyulmamis adamlardan alacaksin her sezon 1-2 tane ucuz maliyete ve bunlari parlatmaya calisacaksin. Öyle gidip bir adamin büyük olasilikla tutmayacagini bilmene ragmen onu getirmeyeceksin. Mesela De Jong, adam kafasinda futbolu bitirmis Amerika da emekli olmus, gidiyorsun adami emeklilikten geri döndürüyorsun futbola sonra medet umuyorsun. Serdar Aziz fiyaskosuna, Cavanda rezaletine, Sigdursun skandalini falan deginmedim daha.
 
Salak saçma Donk-Ahmet-Serdar gibi adamlara para gömmektense Acerbi'yi gömerim parayı 4*5 yıl sorun yaşamam orada daha mantıklı

Belhanda için 4.5'tan 8'e çıkan yönetim Acerbi için 7'den 8-9'a çıkar herhalde

Zaten Acerbi klübünden kolaylık istemiş orta yol bulunur inşallah
 
Üst Alt