İşte Igor Tudor'un Çileği! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İşte Igor Tudor'un Çileği!


mandzukic-68568.jpg

Galatasaray şampiyonluk ümidini yitirmesiyle gözünü Devler Ligi'ne dikti. Sarı-kırmızılı takım Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa Tudor'un vizyonunu kullanarak Mario Mandzukic'i getirmeyi düşünüyor.

Sarı-kırmızılılar, yeni hocayı motive etmek için düğmeye basarken Hırvat golcünün menajeri ile temasa geçildi. Hedeflenen başarı gelirse Mandzukic, parçalıyı giyecek.

Galatasaray yönetimi, önce Rize ile berabere kalan sonra da Beşiktaş mağlubiyetini yaşayan Teknik Direktör Igor Tudor'u motive etmeye çalışıyor. Ligde en azından ikinci sırayı elde etmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılı yöneticiler, Hırvat teknik adama “Bizi Şampiyonlar Ligi'ne götür, sana Mario Mandzukic'i alalım” sözünü verdi. Cimbom, Hırvat golcünün menajeri Ivan Cvjetkovic ile temasa geçerek nabız yokladı.

TUDOR DA DEVREYE GİRECEK

Tudor'un da mutlaka takımda görmek istediği Hırvat golcü için menajerinin yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Genç hocanın yıldız ismin alınmasında bizzat eski kulübü Juventus ile görüşüp başrol oynaması bekleniyor. Kiralık olarak düşünülen Mandzukic, bu sezon İtalyan kulübünde 33 maçta 7 gol atıp 5 de asist yaptı. Hırvat futbolcunun adı devre arasında Beşiktaş ile de anılmış ancak transferi gerçekleşmemişti.

AMK

 
Hırvat teknik adama “Bizi Şampiyonlar Ligi'ne götür, sana Mario Mandzukic'i alalım” sözünü verdi.

babaların oğullarına gaza gelmeleri için verdikleri ama hiç tutmadıkları sözler gibi
 
2. olunca sampiyonlar ligine mi gidiliyormus??? Ilk defa duydum bunu. Daha ben ikinci olup CL oynayan turk takimi gormedim yillardir
 
Tam da tudora yakışacak transfer olur.

Hem evlat
hem 30 yaş üstü
hemde futbol oynamayı unutmaya başlamış.


Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
Mandzukic'in donunu bile alamaz Dursun.

Bu yaz yeni hedefimiz Adem Büyük olacaktir, at fava bekle. Dursun kankasi olan Kasipasa baskanina biraz daha para yedirecektir.
 
Üst Alt