İşte taraftarın 1 numarası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İşte taraftarın 1 numarası!


Sarı-Kırmızılılar'ın internetteki buluşma noktalarından webaslan.com, taraftarın kaleye istediği isimleri derledi.



İlk sırada, Guillermo Ochoa var

Önce Brezilya’nın efsane kalecilerinden Taffarel, daha sonra da Kolombiyalı Mondragon ile uzun yıllar kalesinde sorun yaşamayan Galatasaray, Mondi ayrıldığından beri aradığı ismi bir türlü bulamadı. 2007 yazından bu yana, Aykut, Orkun, De Sanctis, Leo Franco, Ufuk ve Zapata gibi isimlere bu mevkiyi emanet eden Cim Bom, hiçbirinden beklediği verimi alamadı. Kim gelirse gelsin bir türlü aşının tutmaması en çok da taraftarları üzdü. Sarı-Kırmızılılar’ın internet üzerindeki en önemli buluşma noktalarından webaslan.com da, yapılan araştırmayla bu soruna çare aradı. Taraftarlar kalede en çok görmek istedikleri yıldızları derlerken, listenin ilk sırasına sürpriz bir isim oturdu.

Sözleşmesi bitiyor

Meksika Ligi’nde, Club America’da forma giyen Guillermo Ochoa aynı zamanda Meksika Milli Takımı’nın da kalesini koruyor. 25 yaşındaki yetenekli eldiven, altyapısından yetiştiği kulübü dışında hiçbir ekipte oynamadı. Bugüne kadar Avrupa’dan birçok teklif almasına rağmen bu kıtaya transfer olamamasının sebebi, Club America’nın istediği yüksek bonservis bedeli olarak gösteriliyor. 7 milyon Euro’luk ücretin Galatasaray’a da pahalı gelebileceği ancak sezon sonunda sözleşmesi biten Ochoa’nın bedelsiz olarak Cim Bom’a kazandırılabileceği ifade ediliyor.

İşte liste

1- Guillermo Ochoa

2- Samir Handanovic

3- Grzegorz Sandomierski

4- Allan McGregor

5- Tomasz Kuszczak

6- Vincent Enyeama

7- Carlos Kameni

8- Sinan Bolat

9- Zydrunas Karcemarskas

10 Sergio Romero

Bu kez güzel bir haber yapmışlar.Gerçi benim 1 numaralı tercihim değil ama...Birde Handanovic'in olduğu listede Ochoa'nın 1 numara seçilmesi biraz ilginç olmuş:)
 
Cevap: İşte taraftarın 1 numarası!



3 numarayı bende yeni duydum bu kadar isteyeni olması garip geldi :D



Ochoa bana abartı bi kaleci gibi geliyor . Milli takımda 37 yaşındaki Oscar'ın yedeği kaldı,Fulham denedi almadı.O kadar övülüyor hala Meksikadan çıkamıyor.Talibi oluyor ama denedikten sonra postalıyorlar.Psikolojik sorunları var diyede okumuştum.Sanırım Ufuk gibi çok panik bi kaleci.



Kameni de aynı şekil.Zapata'dan sonra siyahi kaleci olmaz dedim tekrar.



Handanovic başka ama .Adam tam anlamıyla kaleci.Genç,uzun yıllar kaleci sıkıntısı yaşanmaz ama maliyeti var.
 
Cevap: İşte taraftarın 1 numarası!



Bu sezon Ochoa'nin birkaç maçina denk gelmistim, bize bir faydasi olmaz. Adam bildiginiz Ufuk.
 
Cevap: İşte taraftarın 1 numarası!



Craig gordon var Sunderland'de.12 milyona transfer olmuştu 4 sene önce.Fiyatı düştü ama.Benim 1 numaram kendisi kesinlikle alıp alabileceğimiz en iyi kalecilerden.Ochoa'yı izleyen yoktur aramızda milli takımına falan da alınmıyor diye biliyorum:)
 
Üst Alt