İstifa Eden Manisaspor Teknik Direktörü: "Mourinho'yu getirseniz ne olur?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İstifa Eden Manisaspor Teknik Direktörü: "Mourinho'yu getirseniz ne olur?"


Grandmedical Manisaspor’da teknik direktör Taner Taşkın, istifa nedenlerini anlattığı basın toplantısında bomba bir iddia ortaya attı.

5285411.jpg


TAŞKIN’DAN BOMBA İDDİA

Grandmedical Manisaspor’da Giresunspor maçından önce istifasını açıklayan teknik direktör Taner Taşkın, düzenlediği basın toplantısında istifa nedenlerini kamuoyu ile paylaştı. Taşkın, “İstifa sebeplerimden biri de Gökay başkanın, Bozköy’de yardımcım Başar hocayla istişare yaparken, “Böyle giderse mayıs ayında Manisaspor’u Büyükşehir’e ya da Akhisarspor’a pilot takımı yapmayı düşünüyorum” demesidir. Manisaspor kimsenin pilot takımı olamaz. Cengiz Ergün de buna müsaade etmez. Hele hele Akhisarspor’a hiç yapmaz. Çünkü burası ilçemiz. Akhisarspor’u çok beğeniyorum. Yaptıkları işlerle ancak örnek alınabilir. Manisaspor’a tamamen parasız gelmiş bir yönetim var. Bu acı gerçeği herkes bilsin” dedi.

“MOURİNHO’YU GETİRSENİZ NE OLUR?”

Taşkın, “Geldiğimden beri tek başınayım, giderken tek başınayım. Ben hoca olarak cebimden 16-17 bin TL nakit para verdim. Arkadaşlarımdan abilerime yemek verdirdim. Yaklaşık 100 bin TL’lik kaynak buldum. Ama bir tane idarecinin bu çocuklar bir çayını bile içmedi. Kulüpte gelecek göremedim. Burada hocalık bir şey yok. Bu saatten sonra hoca olsan ne olur? Olmasan ne olur? Buraya Mourinho’yu getirseniz ne olur? ‘Para istemeyecekler kalsın’ demekle bu iş yürümez. Bu zihniyet devam ederse bu kulüp amatöre kadar gider. Aynı sezonda iki takım çalıştırdığımız için haziran ayına kadar boşta kalacağız. Zaten para almadık, o sürece kadar alamayacağız. Kayyum gelseydi, sezon sonuna kadar görevde kalırdık. Bundan sonraki süreçte sözü hukuk söyleyecek” dedi.

“DENİZLİ’DE ‘PARANIZ ÖDENMEDİ’ DİYEREK OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER

Denizlispor deplasmanı sonrasında istifa kararını netleştirdiğini aktaran Taşkın, “Denizli’de otelden çıkarken, otel müdürü, otobüsün önünü kesti, “Para ödenmedi, hareket edemezsiniz” dedi. “Paranız gönderilir” diyerek öyle ayrılabildik otelden. Burası bir 1. Lig takımı. Bunlar ne kadar ayıp şeyler” diye konuştu.

“İLKAY’IN PROFESYONELLİK PARASINI BABASI ÖDEDİ”

Son haftalarda forma şansı verdiği genç İlkay Gül’ün profesyonel olma hikayesinin de zorlukla gerçekleştiğini anlatan Taşkın, “İlkay’ı ısrarla ‘profesyonel yapın’ dediğimde ‘paramız yok’ dediler. Çocuğun profesyonellik parası olan 2 bin 800 TL’yi babası verdi. Çocuk, kendi parasıyla profesyonel oldu. Gitti, Denizlispor’a gol attı” şeklinde konuştu.

“BU TAKIMIN TEK KURTULUŞU CENGİZ ERGÜN’DÜR”

Taşkın, bu takımın tek kurtuluşun Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olduğunu ifade ederek, “Bu işin tek kurtarıcısı Cengiz Ergün’dür. Ergün el atarsa Büyükşehir’le beraber bu takım uçar gider. Zeki adamdır, matematiği iyi bilir. Dürüstlüğü aşikardır. Bu borcu da güzel bir yapılanma ile eritir. Bir an önce bu takımı şahlandırması gerekiyor. İkisini de idare edebilir” dedi.

Kaynak: Manisa Manşet/ Mustafa Tatlı
 
Üst Alt