İsveç, Galatasaray İçin Bu Kararı Aldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İsveç, Galatasaray İçin Bu Kararı Aldı


EURO2012'de turnuvaya veda eden ilk takım olan İsveç'te teknik direktör Erik Hamren, Fransa maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.



EURO2012'de mücadele ettiği D Grubu'nda İngiltere'ye 3-2 kaybederek turnuvaya ilk veda eden takım olan İsveç'te teknik direktör Erik Hamren Fransa maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.



Sözlerine ilk rakipleri Fransa'yı değerlendirerek başlayan 54 yaşındaki teknik adam, "İki takımın gruptaki durumu beni ilgilendirmiyor. İngilizlere tavsiyem, öncelikle kendi maçlarını kazanmaları. Bizim tek amacımız, iyi futbol oynayıp turnuvaya galibiyet ile veda etmek" açıklamasını yaptı.



Basın toplantısının ilerleyen dakikalarında Galatasaray'ın başarılı golcüsü Johan Elmander hakkında açıklamalarda bulunan Hamren, "Elmander'i bu maçta dinlendireceğim. Kendisinin bir sakatlığı olduğu gerçek. Kulübü Galatasaray'a saygımız var ve onun sakatlığının daha da artmaması için bu maçta kendisini oynatmamayı düşünüyorum" sözlerini kaydetti.



Grubun ilk maçında Ukrayna'ya 2-1 kaybeden İsveç, hatırlanacağı üzere İngiltere'ye 3-2 kaybederek EURO2012'den elenmişti.



sporx
 
Üst Alt