İtalya Aday Kadrosu Açıklandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İtalya Aday Kadrosu Açıklandı


İtalya'da Di Natale sürprizi



İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli, tecrübeli golcü Antonio Di Natale'ye Avrupa Şampiyonası aday kadrosunda yer verdi.



4.jpg




Son olarak İtalya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer alan Antonio Di Natale, Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin 2012 Avrupa Şampiyonası aday kadrosunda yer aldı.



Udinese forması giyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile birlikte daha önce milli takım forması giyememiş Marco Verratti, Ezequiel Schelotto, Mattia Destro ve Emanuele Giaccherini ve saha dışındaki disiplinsiz davranışları ile tartışılan Mario Balotelli de kadroya çağrılan isimler arasında yer aldı.



Avrupa Şampiyonası'nda oynayacak 23 kişilik asıl kadrosunu 29 Mayıs'ta açıklayacak olan Prandelli'nin hazırlık kampına götüreceği isimler şöyle:



Kaleciler: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Salvatore Sirigu (Paris St Germain)



Savunmacılar: Ignazio Abate (AC Milan),Federico Balzaretti (Palermo), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorigo Chiellini (Juventus),Christian Maggio (Napoli), Angelo Ogbonna (Torino)



Orta Sahalar: Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Diamanti (Bologna), Emanuele Giaccherini (Juventus), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St Germain), Antonio Nocerino (Milan), Andrea Pirlo (Juventus)



Forvetler: Mario Balotelli (Manchester City), Fabio Borini (AS Roma), Antonio Cassano (Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Sebastian Giovinco (Parma)





Kaynak: Trtspor
 
Cevap: İtalya Aday Kadrosu Açıklandı!



Miccoli'siz bir Italya olamaz. Kale ve defans mükemmel, orta sahada yedekler vasat , forvetler idare eder.
 
Cevap: İtalya Aday Kadrosu Açıklandı!



Hücum açıkları çok vasat Yunan usulü oynayabilirlerse belki yarı final görürler yoksa çok zor.
 
Cevap: İtalya Aday Kadrosu Açıklandı!



italyan futbolu çok uzak geliyor bana, karşılarında rakip iyi değilse bu kadroyla çıkacakları maçları izleyeceğimi düşünmüyorum açıkçası.
 
Cevap: İtalya Aday Kadrosu Açıklandı



Buffon



Maggio, Barzagli, Chiellini, Balza



Nocerino , De Rossi , Pirlo



Balotelli , Di Natale , Giovinco




iyi bir ilk onbir ..
 
Cevap: İtalya Aday Kadrosu Açıklandı



İtalya'nın kadrosu belli oldu

Cesare Prandelli, Euro 2012'de mücadele edecek olan 23 kişilik İtalya kadrosunu açıkladı.



İtalya Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Ukrayna ve Polonya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda yer alacak olan 23 kişilik kadrosunu resmen açıkladı.



Dün patlak veren şike operasyonu sonrasında Zenit oyuncusu Domenico Criscito'nun isminin soruşturmaya karışmasından sonra oyuncu kadrodan çıkarılmıştı. Aynı şekilde, ismi soruşturmada anılan Leandro Bonucci ise kadroda yer aldı.



İlk mesaj güncellendi.
 
Üst Alt