İtalya Devleri Yunus Akgün'ün Peşinde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İtalya Devleri Yunus Akgün'ün Peşinde!


Cengiz Ünder'in Roma'ya transferi sonrası İtalyan devleri gözlerini genç türk futbolcuların üzerine çevirdi. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre İnter, Milan ve Roma U17 Milli Takımı'nın yıldızlarından Galatasaraylı Yunus Akgün'ü takibe aldı.


YouTube
Bir kaç gündür italyan medyasında yer alan iddiaya göre İtalyan devleri İnter, Milan ve Roma'nın 17 Milli Takımı'nın yıldızlarından Yunus Akgün'ü izliyor.

U17 2017 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye Grup maçlarında İtalya'yı 2-1 yenerek Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti.

Forvet ve kanatta oynayan Yunus Akgün U17 Dünya Kupası'nda mücadele edecek milli takım kadrosunda da yer almıştı.

U17 Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynayan Milli Takımın yıldızları devlerin takibinde. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre dev kulüpler Cengiz Ünder'in Roma'ya transferinin ardından Türk futbolcuları mercek altına aldı.

FANATİK
 
Son düzenleme:
En yeteneklileri buydu zaten hiç oynatılmayan da bu ilginç şekilde

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
U 17 milli takımı Dünya kupası hazırlıkları için Katar da şu an.Turnuva 6-28 ekim tarihlerinde bu tarihten önce izleyemeyiz ama acaba u17 dünya kupasının Türkiye de yayıncısı var mı ?Varsa en azından milli takım forması altında izleyebiliriz.
 
Iyi oyunculari büyük külübler erken bulup kadrolarina katiyor. Türkiyede bunu beceren takim yok. Elimde yetenekli futbolcu varsa derhal avrupa bedava kiralik gönderirim kendini gelistirsin diye. Türkiyede star adayi bir futbolcu hemen medyada gündeme oturunca kendini bir anda yerli Messi saniyor sonra kaybolup gidiyor cok örnek var. Bruma bile bir yil ispanya macerasindan sonra daha farkli oynamaya basladi bizde.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt