İyi ki Varsın Eren Bülbül! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İyi ki Varsın Eren Bülbül!


Trabzon Maçka'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonrası şehit olan Eren Bülbül'ün 2 ay önce Facebook'tan paylaştığı mesaj sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da en çok konuşulan konular arasına giren mesaj, herkesi duygulandırdı.

e82c9d05ea1bb7f4f22e617a7ed85d3b.jpg


LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Bu haberden cok etkilendim 15 yasinda bir teror saldirisi ile sehit olmasi.Abisine " ben de birgun asker olup sehit olmak istiyorum "demesi. 2 ay once "Biride cikip demiyoki Eren iyiki varsin :( " diye paylasimda bulunmasi cok aci ve etkileyici. Farkindalik yaratsin diye paylastim.
Allah rahmet eylesin.
Eren iyiki varsin kardesim.....

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Burada çok şükür görmedim ama sosyal medyada insanlar 15 yaşında gencecik çocuk üzerinden siyaset yapma derdine düşmüş. Nasıl bu kadar pislik, ölüme bile sevinen, ölümden bile çıkar hedefleyen insanlar haline geldik gerçekten hayret ediyorum. Onun amacı bizlere siyaset malzemesi olmak değildi. Korkusuzca teröristlerin yerini göstererek askerine,polisine yardımcı olmaktı.

İyi ki varsın Eren...
 
İyi ki varsın eren. Adın esma rabia falan olmadığı icin bu ülkenin agirbaslari seni asla hatirlamazlar.
 
Iyiki varsin Erenim. Nur icinde yat sehidim. Senin gibi yigitler oldugu surece ulkemize zeval gelmeyecektir guzel insan. Yasindan buyuk islere kalkisan aslan yurekli kardesim
 
Üst Alt