Jan Olde Riekerink: "Galatasaray kalbimde, Türkiye Ligi'nde çalışmak isterim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jan Olde Riekerink: "Galatasaray kalbimde, Türkiye Ligi'nde çalışmak isterim"


Riekerink_1.jpg


Galatasaray'ın eski teknik direktörü Jon Olde Riekerink kendisiyle yapılan röportajda, sarı - kırmızılı camiada geçirdiği günlere dair açıklamalarda bulundu.

Jan Olde Riekerink Galatasaray'dan ayrılmasının ardından ilk kez konuştu. Kendisiyle yapılan röportajda Galatasaray'ı özlediğini ve 'Riekerink Bey'i' unutmayacağını söyleyen Hollanda'lı teknik adam, "Galatasaray her zaman kalbimde olacak. Galatasaray’da harika insanlarla birlikte, büyük bir memnuniyetle çalıştım. Kupa zaferinden iki gün sonra Florya’ya gittiğimde sokakta Galatasaray forması giyen küçük bir çocuk gördüm, kolunun altında da bir top vardı. Bu beni çok etkiledi. Dışarıda formayı gururla giyecek günler yeniden gelmişti. Benim için de çok önemli bir andı. Taraftarımızın umutlarını boşa çıkarmamış, onları gururlandırmıştık. Bu yüzden evet, en çok da her günkü idmanda olmayı özlüyorum. Ekibimle, oyuncularla çalışmayı, her geçen gün daha iyi bir takım haline gelme yönündeki çabamızı özlüyorum" şeklinde konuştu.

Kendisiyle alakalı açılan pankart hakkında konuşan Hollanda'lı, "Fenerbahçe’ye karşı Türkiye Kupası’nı kazanmak, Beşiktaş’a karşı Süper Kupa’yı kazanmak sportif olarak önemli başarılar... Bireysel olarak bakacak olursam, taraftarların benim için hazırladıkları pankart (Riekerink Bey diyeceksiniz) inanılmazdı. Bana yapılmış kişisel bir jestti. Taraftarla ilişkim zaten hep iyiydi. Bana karşı olan sevgi ve saygılarını gösterme biçimleri de çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan ayrılmasından sonra kulüpten herhangi bir teklif alıp almadığıyla ilgili sorulan soruya ise, "Hâlâ kazanmak için, gelecek sezon yeni bir takımı çalıştırmak için aynı hırsım var. Türkiye benim için gerçekçi bir seçenek. Çünkü ülkeyi seviyorum. İnsanlarını ve buradaki rekabeti seviyorum. Zorlu bir lig var. Büyük kulüp olma potansiyeli taşıyan kulüpler var. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da... Futbol felsefemi Türkiye’de uygulayabileceğimi düşünüyorum. Avrupa ve Asya kulüplerinden teklif aldım. Türkiye’den de ilgilenen var. Dürüst olmak gerekirse gelecek sezon Türkiye Süper Ligi’nde yeni bir meydan okumaya başlamayı umut ediyorum" şeklinde yanıt verdi.

Jan Olde Riekerink'ten Galatasaray acıklaması
 
Ayni takim, Tudor daha'da rezil etti

benzer puan aldilar, tudor daha sanssizdi sadece. rikerinkin sene basindan beri calistirdigi takimla tudorun sene basindan beri calistirdigi takim oynadiginda tudorun takimi daha fit ve organizeydi. 2sini karsilastirma hevesindeysen ikisi de esit sure takimin basinda oldugunda i.e. subat 2018de gorusuruz
 
Ayni takim, Tudor daha'da rezil etti
Riekerink oyuncuları çok iyi dilliyodu kulüp onların umrunda değil sadece o kibar hocalarını kaybetmemek için oynadılar.

Futbolcuya dayalı sistem gitti sonunda başımızda bi hoca var şükür namazına çık musap
Taktik bilgisini tartışalım ama başarıya götüreceği konusunda hemfikir olalım

TapaTalK
 
Riekerink oyuncuları çok iyi dilliyodu kulüp onların umrunda değil sadece o kibar hocalarını kaybetmemek için oynadılar.

Futbolcuya dayalı sistem gitti sonunda başımızda bi hoca var şükür namazına çık musap
Taktik bilgisini tartışalım ama başarıya götüreceği konusunda hemfikir olalım

TapaTalK

Umarim basarili olur. Ama pek umudum yok
 
Üst Alt