Jan Olde Riekerink ve Tolga Ciğerci Taraftarlarla Buluştu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jan Olde Riekerink ve Tolga Ciğerci Taraftarlarla Buluştu


1e0010d7af984ca78bce70fc59abde7d.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ve yeni transferimiz Tolga Ciğerci Beyoğlu GSStore’da taraftarlarımızla buluştu.

"HEDEF ŞAMPİYONLUK"

Taraftarların yeni sezon formalarını ve GSStore'un yeni sezon ürünlerini imzalayan Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink, burada yaptığı kısa değerlendirmede, "Taraftarlarla birlikte burada olmak çok güzel. GSStore çok güzel, buranın Galatasaray'ın kurulduğu yerde olması ayrı bir anlam katıyor. Şimdi lig başlıyor, çok hırslıyız. Amacımız sezon sonunda şampiyon olmak ve yeniden Şampiyonlar Ligi'ne dönmek. Karabük maçında taraftarımız tribünde olmayacak oma kalplerinin bizimle atacağını çok iyi biliyoruz" dedi.

"TEK HEDEFİM TARAFTARI MUTLU ETMEK"

Riekerink ile birlikte imza gününe katılan yeni transferimiz Tolga Ciğerci, kalabalık karşısında şaşırırken, "Bu kadar kalabalık beklemiyordum. Tek hedefim taraftarlarımızı mutlu etmek. Bu takıma geldim ve takım için elimden geleni yapıp başarılı olmak istiyorum. Karabük maçını da tribünde olamayan ve dışarıdan bizi destekleyen taraftarımız için kazanmak istiyoruz" dedi.

Jan Olde Riekerink ve Tolga Ciğerci Taraftarlarla Buluştu - GALATASARAY.ORG


Jan Olde Riekerink ve Tolga Ciğerci Taraftarlarla Buluştu
 
Üst Alt