Jason Denayer, Blue Room'da Soruları Yanıtladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jason Denayer, Blue Room'da Soruları Yanıtladı


4.jpg

2015-2016 sezonunun ardından bir kez daha Galatasaray’a transfer olan Jason Denayer, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Twitter Blue Room’da Galatasaray taraftarlarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. İşte Belçikalı futbolcunun yanıtları:

Galatasaray’da vazgeçilmezi ne oldu? Gelmek için bu kadar mücadele vermesini neye borçluyuz?
Galatasaray geri dönmek için bu kadar savaşmamın sebebi öncelikle kulübü çok seviyor olmam. İkincisi de taraftarın hem saha içinde hem de saha dışında oyuncuları eşi benzeri olmayan bir şekilde destekliyor olması. Bu yüzden Galatasaray’a dönmek için çok savaştım.

2016 yazında Galatasaray’a transferin gerçekleşmeyince neler hissettin?
Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Çok üzgündüm. Çünkü buraya geri dönmek için çok çabalamıştım. Ama gelmeme izin vermediler. Bu yüzden büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Hiç bu kadar sevileceğini düşünmüş müydün?
Buraya gelmeden önce bu kadar sevileceğimi hiç düşünmemiştim. Tek söyleyebileceğim şey var; teşekkür ediyorum.

Türk Telekom Stadyumu’ndaki atmosferi ve taraftarı özledin mi?
Tabii ki taraftarları ve stattaki atmosferi çok özledim. Dünyada bu şekilde taraftarların oyuncuları desteklediği bir yer yok. Bu bizim için çok önemli. Bu yüzden çok özledim.

Galatasaray taraftarını anlatmak istesen hangi kelimelerle anlatırdın?
Sıra dışı kelimesini kullanırdım tek kelimeyle.

Forma numaran neden 64?
Büyürken yaşadığım yerde arkadaşlarımla beraber kaldığımın evin kapı numarası 64’tü. Hava çok kötü ve soğuk olduğunda orada kalıyorduk. Bu yüzden benim için çok önemli bir numara.

Türkiye’de en çok neyi özledin?
Galatasaray’da en çok özlediğim şey taraftarlar ve ben buradayken benimle ilgilenen insanlar… Türkiye’ye gelince ise baklava ve tavuk…

Galatasaray.org
 
Üst Alt