Jason Denayer: "Galatasaray'a dönmek için her şeyi yaptım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jason Denayer: "Galatasaray'a dönmek için her şeyi yaptım"


2398757e6c3140588732cc9b512e6583.jpeg

Galatasaray’ın 2015-2016 sezonunun ardından bir kez daha kiralık olarak Manchester City’den kadrosuna kattığı Jason Denayer, Galatasaray Televizyonu’ndan Deniz Gülen’in sorularını yanıtladı.

Denayer transfer sürecinde yaşadıkları zorlukları anlatırken, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya dönmek benim 2 senemi aldı. Bundan dolayı çok sevinçliyim. İki senelik zor bir süreçti bu. Manchester City beni farklı takımlara kiralamak istedi. Bu sene de beni İspanya’ya göndermek istiyorlardı. Fakat ben buna karşı çıktım ve Galatasaray’a dönmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Ve sonucu elde ettim, şu anda buradayım” dedi.

Galatasaray’da neden bu kadar oynamayı çok istediği sorulan Belçikalı oyuncu bu soruya ise “Burada bana çok fazla yardım ettiler. Saha içinde olsun, saha dışında olsun… Ben burada kendimi evimde gibi hissettim. Bu nedenden dolayı da Galatasaray’a tekrardan geri gelmek istedim” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz sezon da transferi gündeme gelen ve transfer sezonun son saatlerinde havaalanında Galatasaray’a gelmek için bekleyen Denayer, bu süreci ise “Evet, bir önceki sefer havaalanında son dakikaya kadar bekledim. Ve olmadığını duyunca çok üzüldüm” sözleriyle anlattı.

Sarı-kırmızılı taraftarların kendisini gecenin geç saatlerinde olmasına karşın havaalanında karşılaması hakkında “Benim için çok güzel bir şeydi beni gelip oradan almaları… Bu sevgi karşılıklı. Ben de onları seviyorum. Bu karşılıklı sevgimizin bir göstergesi” şeklinde anlatan 22 yaşındaki futbolcu Galatasaray’da yeniden forma giymek için sabırsızlandığını da “Türk Telekom Stadı’na çıkacağım için çok heyecanlıyım. O anı sabırsızlıkla bekliyorum” sözleriyle anlattı.

Jason Denayer, Galatasaray’daki hedefini “Benim buradaki öncelikli hedefim ligde şampiyonluğa ulaşmak ve ilerleyen sene Şampiyonlar Ligi’ne katılmak” şeklinde aktarırken yeniden 64 numaralı formayı giyecek olmasıyla ilgili de “Daha önceden 64 numarayı neden giydiğimi açıklamıştım. Şimdi de aynı nedenler geçerli. Yine 64 numarayı giyeceğim” ifadelerini kullandı.

Son olarak taraftara da mesaj veren Belçikalı savunma oyuncusu “Stadımızdaki maçları seyrettim ve stadın dolu olduğunu gördüm. Bundan sonraki maçlarda da yine taraftarımızın gelip aynı şekilde stadı doldurmasını diliyorum” diye konuştu.
 
serdar her an patlamaya sakatlanmaya hazır lastik gibi . senden de yavaş. onu kes yeter.
umarım pozisyon bilgini geliştirmişsindir.
 
Geçtiğimiz yıl oynadığı süreçte stad boş ve sürekli bi protesto hali vardı. Şimdiki atmosferde nası oynayacak merak ile bekliyorum.



GSCimbom Mobile App
 
74a601a260be6affb9e60d5edb6f83d8.jpg


...

Başardın aslan... Şimdi sırada taraftarı performansınla memnun etmekte, Maicon ile iyi bir ikili olacaksın inşallah.

?❤️
 
Umarım takımın kazanma hırsının gazına kapılıpda yerini bırakıp bende atacam banane diye gidipde gelmemezlik etmez..:D
 
manyakmısın olm ayrıldığın o dönemin ortamının neyini unutamadın.
kesin kız meselesi
 
Son düzenleme:
Üst Alt