Jason Denayer, İstanbul'a Geldi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jason Denayer, İstanbul'a Geldi!


05540d7b37cac326e557a1455ffb2398.png

Kulübümüzün transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Jason Denayer, İstanbul'a geldi.


Denayer'i taraftarlarımız coşkuyla karşıladı. Denayer'in bir hayli mutlu olduğu gözlemlendi.

Geçtiğimiz sezon transfer döneminin son saatlerine kadar havalimanında Galatasaray'a transferini bekleyen Denayer, 1 yıl gecikmeli olsa da böylece hedefine ulaşmış oldu.
 
Denayer gibi klube bağlı,hızlı,seri bir defansa sahip olmak çok güzel..
Milli maç arasında takımın seviyesine çıkması lazım..
 
hosgeldin aslanparcasi, bizi nekadar cok istediginin herzaman farkindaydik, cok istedin gecen sene olmadi yilmadin bu sene basardin!
 
bu çocuk doğuştan galatasaraylı adam resmen bizi istedi üstelik bu kadroda iyice coşar umarım satın alma opsiyonu vardır artık tapusunu alalım bunun
 
Ilk kiraladigimizda 400 bin € mu ne kiralama bedeli vermistik, simdi de 500 bin diyorlar. 5 Milyonluk satin alma opsiyonu da koysunlar oh mis gibi olur.
 
Yüksek opsiyon koyduracaklarina hic koydrumasinlar o zaman daha iyi. Bu sezonki performansina göre o zaman pazarlik yapariz City ile.

Denayer de zaten yanip tutusuyor burada kalmak icin, en büyük kozumuz da cocugun tavri olur zaten ayni simdi oldugu gibi de.

Twitterda gördüğüm kadarıyla yüksek diye bahsediliyordu. Muhtemelen koyulmuştur. Ama illa o rakama alıcaz diye birşey yok. Tek korkum Bruma gibi parlayıp iş işten geçmiş olması. 7-8 milyon € ya razıyım ben. 22 yaşındaki bir oyuncu için alınabilir bir risk. Tabi performansını görmek lazım.


#yuvanadönselçuk
 
Üst Alt