Jason Denayer, Lyon’u Mest Ediyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jason Denayer, Lyon’u Mest Ediyor


1538027486864.png
Galatasaray'ın sezon başı 3. kez kadrosuna katmaya çalıştığı ve Lyon'un yolunu tutan Jason Denayer, gösterdiği performansla Fransa'da büyük beğeni topladı.

Galatasaray’ın 3. kez kiralamaya çalıştığı, ancak kulübü Manchester City’nin Lyon’a 6.5 milyon Euro’ya sattığı Jason Denayer, Fransa’da büyük beğeni topladı.

Lyon’un hocası Bruno Genesio, “Jason takıma çok iyi bir şekilde uyum sağladı. Sanki ilk günden bu yana bizimleymiş gibi. Performansı da takıma ne kadar çabuk adapte olduğunu gösteriyor. Lyon adına Denayer’in performansı güven erici. Her şey çok iyi gidiyor” dedi.

Fanatik
 
Geçen 4 2 yendikleri maçı izledim.1.golde ofsaytı bozdu ama herşekilde bizde olsaydı çok fark yaratırdı sürati ile.Bunu bize yar etmeyen keltoşu sevgi ile anıyorum tekrardan.
 
fransa liginde parlayan stoperlerin overrated olduğunu düşünüyorum.

denayer henüz oraya yeni gitti ama orda üst düzey performans göstermesi onu bir anda 30-40m euroluk stoper yapmaz.
 
Katılıyorum. Yaşının genç olması ve hızı ile fark yaratıyor ama çok hata yapıyor. Lyon macını izledim, hala kafa topu alamıyor.

Lyon maçını izlemeye bile gerek yok 2 sene izledik fazlasıyla keşke kariyerine sağ bek olarak başlasaymış buna göre dribbling-pas-orta yeteneklerini geliştirseymiş bizde en beğendiğim performansı sağ bek oynadığı dönemdi.. Bizim taraftarın hala arkasından ağıt yakma nedeni Maicon çöpünün elimizde kalmasıdır iyi bir stoperimiz olsa muhtemelen kimsenin aklına gelemzdi neyse en azından Ozanın önü açılmış oldu bu sayede
 
Üst Alt