Jeff Banastey Galatasaray'da ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jeff Banastey Galatasaray'da !


Geçtiğimiz günlerde U-17 takımıyla efsane futbolcusu Hagi'nin kurduğu futbol akademisinin turnuvaya katılan düzenlediği Galatasaray, bu turnvanın meyvelerini toplamaya başladı.



Sarı-kırmızılı ekibin antrenörlerinin ABD'li santrfor Jeff Banastey'yi turnuvada izledikleri ve deneme antrenmanlarına katılması için İstanbul'a davet ettikleri öğrenildi. 15 yaşındaki Banastey, twitter adlı sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı açıklamalarda "Galatasaray'a Romanya'daki turnuvada katıldım. İki hafta boyunca deneme antrenmanlarına çıkacağım. Daha sonra benimle ilgili kararlarını verecekler. Bundan dört yıl önce de Beşiktaş ile görüşmüştüm ama çok genç olduğum için bir anlaşma yapamadık. 1,82 boyundayım ve kafa toplarında etkiliyim" ifadelerini kullandı.



Genç oyuncu hakkında Galatasaray kanadından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sarı-kırmızılı gençler, Hagi Yetenek Kupası'nda Real Madrid ve Barcelona'nın ardından üçüncü sırada yer almıştı.



goal.com
 
Cevap: Jeff Banastey Galatasaray'da (goal.com)



Bu iş güzel, mantıklı yoldayız diyebilirim de yine yarım yamalak yapıyoruz bu işleri.Gidicen Fransa'ya kapıcan bir tane 15'lik zenci, nasıl olsa futbolcu olur:):):)
 
Cevap: Jeff Banastey Galatasaray'da (goal.com)



Mantıklı iş acaba başkanın 5 yabancıda bu arkadasda varmıydı cıddıyım dalga amaclı sormuyorum...
 
Cevap: Jeff Banastey Galatasaray'da !



Resmi bilgisayara kaydettim yakınlaştırdım Galatasaray logosu o harbiden hayırlı olsun eş cinsel 15 yaşında bir futbolcumuz oldu.



Tebrikler SEZGİN, Üstünel bile getiremezdi böyle bi adam. Hatta kimse getiremezdi süper yıldız.



Pfs ya :D Güliyimmi ağlıyımmı:D
 
Üst Alt