Jelena: "Tošić'ten çok kazanıyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jelena: "Tošić'ten çok kazanıyorum"


Jelena: ''Tosic’ten Çok Kazanıyorum’’

jelena-karleusaformumu-sekse-borcluyum_14730603194.jpg


Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karleusa, ilk İstanbul konserinde büyük ilgi gördü. Performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Karleusa, “Şampiyon yine Beşiktaş olacak” ifadelerini kullandı.


Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa, Gayrettepe’de bulunan ünlü gece kulübü Masquerade’de konser verdi.

Yoğun ilginin olduğu konser öncesi Jelena, “İstanbul ’da ilk sahnem, çok heyecanlıyım” dedi ve ekledi:

“Ben Türkiye’nin yemeklerini, kültürünü ve müziklerini çok seviyorum. Çok cesur kıyafetler giydiğim doğru. Ama ben sahne performansı ve şovu yapıyorum ve buna göre giyiniyorum. Eğer çok fazla paranız ve güzel bir vücudunuz varsa kendinize her şeyi yakıştırabilirsiniz. Ben kendi kendimin stilistiyim. Ama sokakta çok sıkıcı kıyafetler giydiğimi düşünüyorum.”

‘Dusko’dan çok kazanıyorum’

“Dusko beni kıskanmaz. Benim o halimi seviyor” diyerek sözlerine devam eden seksi şarkıcı, “Sırbistan’da en çok Tarkan dinleniyor. Ben de Tarkan ile tanışmak ve onunla şarkı söylemek isterdim. Ben burada Dusko’nun eşi olarak tanınıyorum. Bundan da gurur duyuyorum. Ama size şunu söyleyeyim… Ben bir sene içerisinde Dusko’nun kazandığı paradan daha fazla para kazanıyorum. O benim kocam ama ben daha çok kazanıyorum” ifadelerini kullandı.

(Fanatik)
 
Bu kadın güzel bile değil neden bu kadar gündem oluyo anlamış değilim.Vücudu da iğrenç poposuna-memesine silikon bastıran güzelim diye dolaşıyo ilginç
 
Tosic gibi yakışıklı, karizmatik ve Sert bir stoperin nasıl bu kadınla hala birlikte olduğuna hayret ediyorum..

Jelena ile kendimi kıyaslıyorum da ben daha edepli ve namuslu konuşuyorum..

Mesele bacak açmak olsaydı çokta açardım ama Tosic gibi iyi adama üzülüyorum başkasına değil..
 
Üst Alt