Jem Karacan: "Galatasaray'a asla dönmem" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jem Karacan: "Galatasaray'a asla dönmem"


1454346779017.jpg

'Antrenman temposunu yükseltmek' için takıma transfer edilen Jem Karacan, Galatasaray'daki macerasını 'kâbus' olarak tanımlarken, birçok suçlama yöneltip bir daha asla dönmek istemediğini söyledi.

Bolton News'a
röportaj veren Jem Karacan, "Galatasaray benim babamın tuttuğu takım. Bu yüzden oraya gittim. Ama bilirsiniz 'Asla idollerinizle buluşmayın' derler. Galatasaray'da tam olarak böyle oldu" ifadelerini kullandı.

Jem Karacan, sözlerine devam etti:


"Hamza Hamzaoğlu varken forma şansı buluyordum. İyi maçlar da çıkardım. Üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Sonra bu hoca kovuldu ve yerine Mustafa Denizli geldi ve işler değişti."

"Yeni gelen ekip benim Hamza Hamzaoğlu'nun adamı olduğumu ima edip beni dışladı. Tuhaf bir bir durumda. Beni göndermek istediler. İyi bir sözleşmem vardı ve futbol oynamak istiyordum. Beni tek başıma bıraktılar. Beni hiç umursamadılar."

"Podolski ve Sneijder gibi isimlerle oynadım, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansı buldum. Bunlar harika şeylerdi. Ama ayrıldığım için çok mutluyum. Oraya bir daha asla dönmem. Ailem ve benim için kötü zamanlardı. Unutmak istiyorum."
 
ulan 2015 yazı gene geldi aklıma 5 nokta atışıyla şimdi cok baska yerlerdeydik bunun gibi 5.lig topcularıyla cöktük saka gibi
 
Hıyara bak antreman temposunu arttırmak için alındığını Hamza söyledi... Bir de oynamayı mı düşünüyordun? Yine de herşeye rağmen yavşak Hamza seni şapiyonlar liginde oynatmış. Senin gibi bir adam için imkansız birşeydi.
 
Bak cok moralim bozuldu. Demek Jem bir daha GS a gelmeyecek ha? Hay Allah bak uzuntuden kahroldum simdi uykularim kacacak ! :) :)

Ulan senin gibi herifler her hali saha macinda mac yapmak icin para oduyorken senin gibi cibiliyetsize koca GS formasi ve uzerine dunya para verildi o hamza denen yavsak sebebi ile!! Defol git rezil herif!!
 
Hadi canım bizde gelmen için hava alanında gece gündüz bekliyorduk.Çapsıza bak hele sen kimsin naptında Galatasaray sana tekrar gel diyecek.
 
Hahahahah
Ya bu nasıl bir komedi ve yüzsüzlük :D
Sen kimsin ya?

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu salakça açıklamaların sebebi nedir?
Üç kuruşluk topçusun, normalde hayatın boyunca kazanacağın paranı 10 katını bizden kazandın.
"Galatasaray'a teşekkür ederim, beni ihya etti." diyeceğine hala utanmadan bok atıyorsun. Utanmaz herif.
 
Üst Alt