GSC Scout - # Joakim Maehle | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Genk ile çok başarılı bir sezon geçiren Maehle sağ bek mevkisinde görev yapıyor ve devre arası Mariano'nun gitme ihtimaline karşılık ilgilendiğimiz söyleniyordu. Oyuncu 21 yaşında ve 1.85 boyunda, Genk geçen sezon 1.3 milyon euro bedelle transfer etmişti, bu yıl 42 maçta 2 gol 8 asisti var, oyuncu 1.85 boyunda.

 
Konusunu acacaktim ama varmis zaten. Genk'in bir diger tutan scout transferi, Mariano yerine alalim diyecegim de kendisiyle ilgilenen bir cok takim vardir simdi, sezon sonu kesin gider.
 
Bu Genk nasıl bir takım bilmiyorum da heriflerin her dönem acayip topçuları oluyor transfer politikamızı direk "Genk'in istediği adamlara sulanma" şeklinde değiştirelim bence üzülmeyiz

Şu anda Berge-Samatta-Trossard-Malinovski-Maehle gibi adamlar var geçmiş dönemde Courtois-Bailey-De Bruyne-Castagne-Ndidi-Sergej M. Savic-Koulibaly-Benteke gibi adamları Avrupa piyasasına sunan takım hep Genk olmuştu
 
Genk bir oyuncuya teklif yaparsa bizde hemen yapmaliyiz. Onlar oyuncularina belki 200-400 bin brüt maas falan anca ödüyordur.

Maehle icin bence malesef gec kaldik. Kisin 11 milyon pound bonservise anca birakirlardi yaziyorlardi.
 
Üst Alt