Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun Sporx'te, Hurriyet kaynakli bu oyuncunun ismi geciyor. Kesinlikle harika olur bence. NtvSpor'da bir adamda H.Ustunel Ingiltere'de dedi. Ben bu transfere ihtimal veriyotum dogrusu. Kiralik ve opsiyonuda bizde olmasi sartiyla kiralarsak tadindan yenmez :) .
 
Cevap: # Jo



Sayin Ustunel isini bilir!Inanmiyorum burada birisi deyebilsin:Haldun bey bu isi beceremiyor!

Kafasina koydusa,alir! :D :D
 
Cevap: # Jo



beyler bence çok sakat olur... bir takımda birden fazla brezilyalı istemem açıkcası kulis yapıyor şerefsizler :D:D





şaka bir yana bu adamlar man citydeyken jo ve elano hakkında bir ton haber çıkmıştı huzursuzluk yaratıyorlar diye, stephan ireland fln konuşmuştu sanırım, ama fanatik haberi de olabilir, kiralık istermisiniz derseniz yüzde yüz isterim :D ama Baros iyileşince kenara geçer kusura bakmasın :D
 
Cevap: # Jo



jo gelirse ali samiyende sov olur, ayagina top yakisiyor, çok saglam bir sol ayagi var, ama avrupada oyna ihtimali var mi bu arada?
 
Cevap: # Jo



İzlediğim maçlarda pek beğenmemiştim bu Jo'yu, ama yeteri kadar izledim de diyemem açıkçası. Biraz fazla bencil ve yeteri kadar hereketi bir oyuncu değil gibi gelmişti ama bilemiyorum. Belki ben kötü maçlarında denk gelmişimdir.
 
Cevap: # Jo



Premier Lig'de zor günler geçiren Everton'da Brezilyalı futbolcu Jo kadro dışı bırakıldı!..



Bonservisi Manchester City'de olan ve Everton'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı yıldızın, Menajer David Moyes'ten izinsiz olarak ülkesine gitmesinin bedeli ağır oldu. Jo'nun kadro dışı bırakıldığı ve bir süre kadroya alınmayacağı açıklandı.



istemez cok sorunlu biri

2. Lincoln vakasi olur
 
Cevap: # Jo



Manchester City'den bir sezonluk kiralanan Jo, Everton'da sorun yaratmaya devam ediyor.



Sakatlığı nedeniyle oynayamayan Brezilyalı oyuncu, kulüpten izin almadan ülkesine döndü.



Kısa süreli kadro dışı bırakılan 23 yaşındaki futbolcu hakkında Timesonline'a konuşan İskoç teknik adam, "Jo, Everton'dan izin almadan Brezilya'ya gitti. Hemen geri dönmüş olabilir fakat bir süre kadro dışı kalacak. Beni hâyâl kırıklığına uğrattı. Kendisini severim ancak kulüpte disiplin olmalı. Zor bir dönemden geçiyoruz ama bu cezayı vermeliyiz" dedi.



bu başlık altında daha öncede yazmıştım Jo'yu kadro dışı kalmış Evertonda ucuza koparabiliriz disiplinsiz olsada çok yetenekli ve genç bir forvet



vallahi demiştim içime doğmuş. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt