# Joe Ledley | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Joe Ledley


JOE LEDLEY İDDİASI

Lucas Neill ve Harry Kewell ile birlikte Avustralya Milli Takımı kampında bulunan Grella için ise kulübü Blackburn Rovers 2.5 milyon sterlin bonservis ücreti istiyor. Tugay'ın da devreye girmesiyle bu fiyatı aşağı çekmeye çalışan Haldun Üstünel'in, Rijkaard'ın ısrarla istediği Avustralyalı ön liberonun transferini Dünya Kupası finallerinin başlayacağı 11 Haziran tarihi öncesinde bitirmek istediği ve oyuncunun sözleşmeyi faks yoluyla milli takım kampında imzalayacağı öğrenildi. Bu arada İngiliz medyası, Galatasaray'ın Cardiff'te forma giyen Joe Ledley'in peşinde olduğunu iddia etti.



Cardiff+City+v+Arsenal+FA+Cup+4th+Round+2LOJjICmddCl.jpg




Kaynak: Sabah
 
Cevap: # Joe Ledley



Scottish giants Celtic and Rangers, Serie A side Roma – as well as two other top Italian clubs – Greek outfit Panathinaikos, Galatasaray and Fenerbahce of Turkey and Premiership clubs West ham United, Everton, Wolves and Stoke City are all trying to sign the Welsh international.



Ilgi buyuk agalar.
 
Cevap: # Joe Ledley



Hayri bey sanırım şahsı muhteremi tanıyorsunuz.

Bizi de biraz aydınlatırsanız kendisi ile ilgili sevinirim.
 
Cevap: # Joe Ledley



Ledley bedavaya alinacak cok iyi bir sol ictir. Solaktir. Box-to-box oynar. Fizigi, enerjisi falan hepsi cok iyidir. Cogu Ingiliz orta saha oyuncusu gibi duzdur ama box-to-box isini cok iyi yapar, sol icte hem de. Isimize yarar diye dusunuyorum.
 
Cevap: # Joe Ledley



İstikrar olsunda gerisi önemli degil Bir sezonda ortalama 30 mac cıkarıyorsa alınsın daha baska bişey istemiyorum Yeter sakatlıklardan cektigimiz
 
Cevap: # Joe Ledley



23 yasinda ve 30 küsür maç yapmis bu sene. Eger geçen sayfadaki anlatildigi gibi solak ve box-2-box'sa iyi olur. Alinsin bence, çok faydali olabilir.
 
Cevap: # Joe Ledley



alalım gitsin :) nasılsa 6+2+2 seneyede 6+2+2+2



hadi anladım normaldeki +2 futbolcu, bu seneki +2 tribün gelecek seneki +2 nereye oda yönetime olursa tam olur +2 yönetim +2 futbolcu +2 taraftar düzenini sağlamış oluruz tezahurattımızdaki yönetim futbolcu taraftar :D



not;sana karşı bir sitem değil yanlış anlama
 
Üst Alt