# Johan Elmander | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yıl hediyesi



Türk Telekom Arena'yı doldurmayı planlayan Galatasaray, kesenin ağzını açtı ve İsveçli golcü için atağa geçti




858297001480.jpg




Heyecan getirecek



Transfer için kolları sıvayan Galatasaray, Bolton'da forma giyen Johan Elmander'i transfer etmek için kolları sıvadı. Son iki sezondur forvette sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı ekip, hem takımın ihtiyacını karşılayacak hem de taraftarları coşturacak bir golcü almayı planlarken, ilk hedefin İsveçli golcü olduğu öğrenildi. Fransa'nın Toulouse takımından 27 Haziran 2008'de, 12.6 milyon euro gibi rekor bir ücrete İngiltere'ye giden Johan Elmander için menajerler ile görüşmelerin başladığı ifade edildi.



Sözleşmesi bitiyor



Elmander'in sözleşmesinin bu sezon sona erecek olması Galatasaray'ın iştahını kabartırken, 29 yaşındaki golcünün de "Yeni bir heyecan arıyorum. Düşündüğüm rakamı karşılayabilecek bir takıma gidebilirim" demesi sarı-kırmızılı ekibi umutlandıran faktörler arasında yer alıyor. Galatasaray yönetiminin, oyuncuya yıllık 2.5, 6 ay için Bolton'a 2 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtilirken, Elmander ile sözleşme yenilemek isteyen İngilizler'in, Cimbom'a henüz yanıt vermediği bildirildi.





Fotomaç
 
Cevap: # Johan Elmander



Hala mı :D



---------Elmander--------

-----------------Baptista

--Pires--------Gallardo

--------Emana---------
 
Cevap: # Johan Elmander



Elmander de "futbolu bırakmadığı sürece rahat edemeyeceğimiz oyuncular" arasına girdi sayılır.
 
Cevap: # Johan Elmander



Gecen sene çok yazmıştım burada. Asıl o zaman alınabilirdi. Bolton'da ilk iki senesinde iş yapmamıştı ve gözden çıkarılmıştı bir ara. Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren ise form tuttu bu seneye de iyi başladı, işte şimdi alman zor. Sözleşmesi bitiyor olabilir ama formda, formda olduktan sonra EPL'de istedigi maaşı verecek kulup bulur. Tek avantajımız vergi farkı. Bu arada %15 orada %45.



Aslında Almeida'dan daha kaliteli ama 3 yaş daha yaşlı, bu uzden Almeida'dan daha iyi transfer değil. Almeida'yı satabilirsin ama Elmander'i hayır.
 
Cevap: # Johan Elmander



[video=youtube;asjy2XJnhzU]https://www.youtube.com/watch?v=asjy2XJnhzU&feature=player_embedded[/video]
 
Cevap: # Johan Elmander



Biraz üretici olun be arkadaş, ne bileyim en kötü FM oynayın; bir şeyler üretin. Bıktım her transfer döneminde aynı isimleri görmekten.
 
Cevap: # Johan Elmander



Baros'tan daha yonlu bir oyuncudur, daha tekniktir. Baros zaten top tekniği cok iyi olan biri değil, guclu, hızlı, agresif. Boyuna ragmen kariyerinin başında açık oynamıştır, Euro 2004 'tu veya WC 2006 açık oynadı milli takımda. Son vurusu çok iyi sayılmaz (aslında Baros'un da iyi değil) ama fizik durumu iyiyse faydalı olur. Tek sorun sakatlıklar ve yaşı sonrası son durumu, gucu, iştahının hala olup olmaması. Bunlar azalmışsa sadece para kazanmaya gelecekse kalsın. Yeni bir Nonda'ya gerek yok.
 
Cevap: # Johan Elmander



Severim Elmander'i ama yine de tercihim genç biri olurdu. TSL'ye Altidore gibi sığır kuvvetinde forvet gerek, varsın son vurusu kotu olsun. Emenike çok mu iyi bitirici sanki, gucuyle iş yapıyor işte. Böyle başa boyle tarak.
 
Cevap: # Johan Elmander



elmander sözleşmesi bitiyor ve demişki istediğim rakamları verecek bir klübe gidecem geldi 29 yasına artık para kazanmak istiyor olası bir transfer olursa cok iyi olur
 
Cevap: # Johan Elmander



Son durak görevi görmekten sıkıldım Ayrıca para icin milli takım icin gelen oyunculardanda sıkıldım takımı icin kendi futbola asık oldugu icin oynayan adamları almamız lazım baros gibi kewel gibi ama sakat olmayanlarından
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt