John Wick 3 Geliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

John Wick 3 Geliyor!


john-wick2-1.jpg


Kısa sürede sinemanın en çok sevilen serileri arasına katılan John Wick yakın gelecekte üçüncü filmiyle karşımıza çıkacak. Hepimizin merakla beklediği bu yapımdan ilk detayları serinin yönetmeni olan Chad Stahelski paylaştı.

Bildiğiniz gibi Keanu Reeves’in rol aldığı John Wick kısa sürede büyük beğeni toplamıştı. Gişedeki başarı sayesinde onu bu sene vizyona giren John Wick: Chapter 2 takip etmişti. Üstelik daha ikinci filmi izlemeden John Wick 3‘ün geleceği kesinleşmişti.

Aradan geçen zamanla birlikte bu merak uyandıran devam filmine dair detaylar da netlik kazanmaya başladı. Collider‘a konuşan Chad Stahelski senaryo yazım sürecinden, çekimlere ne zaman başlanacağından ve yönetmenlik görevine devam edip etmeyeceğinden bahsetti. Öncelikle şu anda senaryo yazımının ortasında olduklarını dile getirdi. Yazım hızlarını göz önünde bulundurarak senaryo aşamasını ancak sene sonunda tamamlanabileceğini açıkladı. Bu da John Wick 3’ün çekimlerine 2018’de başlanabileceği anlamına geliyor. Şu sıralarda senaryo ile meşgul olan Chad Stahelski’nin üçüncü kez yönetmenlik görevini üstlenip üstlenmeyeceği ise belli değil. Highlander için kamera arkasına geçecek olan Stahelski programın örtüşmesi durumunda John Wick 3’ü de yönetmek istediğini açık yüreklilikle dile getirdi.

John Wick’in geçmişine dair yeni detayların yer alacağı, kahramanımızın hayatta kalma mücadelesine şahit olacağımız üçüncü filmin ne zaman vizyona gireceği ise henüz belli değil.
 
2´yi yeni izledim... Inanilmaz sacma bir seri... Cüneyt Arkin´a, ve su garip Hindistan filimlerine yillardir gülüyoruz, ama bazi hollywood produksyonlari bu derece absürt filimleri, sadece kaliteli bir sekilde cekip, Blockbuster diye pazarlayabiliyor...

Film cool, cekici bir karakteri var... Ücüncü bölümünü de izleyecegim elbet. Ama film mantik kavramina, bir tepki olarak cekilmis.
 
Son düzenleme:
Rambo-james bond dağılın babanız geliyor...
Konusundan ziyade aktion sahnerin eşi benzeri olmayan bir yapım olmuş. Terminator görse error verip batarya suyunu kaçırır altına herhalde. İyi eğlendirdi kesinlikle.
 
3.filmde john wickin karabasan lakabını nasıl hakettiğini anlatsınlar.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
ilki çok güzeldi ikincisi de fena değildi. keanu yaşlandıkça çok iyi oynamaya başladı. özellikle sakin katilleri çok severim.
 
2´yi yeni izledim... Inanilmaz sacma bir seri... Cüneyt Arkin´a, ve su garip Hindistan filimlerine yillardir gülüyoruz, ama bazi hollywood produksyonlari bu derece absürt filimleri, sadece kaliteli bir sekilde cekip, Blockbuster diye pazarlayabiliyor...

Film cool, cekici bir karakteri var... Ücüncü bölümünü de izleyecegim elbet. Ama film mantik kavramina, bir tepki olarak cekilmis.
gerçek dünya tabanlı mı lan o sen fantezi kurgu falan bilir misin krdeşm boş yapma
Gelmese de olurdu.
bok olurdu boş yapma
 
Böyle filmleri seri haline getirmeyi saçma buluyorum ben. Muhtemelen sıçıp batıracaklardır.

Ama yine de izlerim :D

sent via GSC
 
Gerçeklik olarak bakarsak hangi aksiyon filmi (son dönemlerde) çok gerçekçi çekilmiş ki? Hızlı ve öfkeli mi? Yeni nesil ajan mı? Güldürmeyin. Bugüne kadar efsane serilerin olduğu filmler bile gerçekçi filmler değildir. Evet kategori bilim kurgu olabilir örneğin yüzüklerin efendisi gibi, ama izleyiciyi ekrana bağlamak artık uçuk şeylerden geçiyor. Şahsen ben zaten çok fazla sıradan şeyleri izlemekten sıkılıyorum. Biraz saf aksiyon izlemek istiyorum. Bırakın adam (bay wick) kurşun kalem ile 3 adamı öldürecek kadar yetenekli olsun, siz sadece aksiyona doymaya ve keyif almaya bakın. Tıpkı hızlı ve öfkeli serisi gibi, onun dışında filme gelirsek, ben keanu reisi çok severim. Wick serisini de çok severek izliyorum. Tabi herkesin görüşü kendine göredir, farklılık gösterir

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
bu herif yüksek derecede miyop, filmin tek içeriği öldürülen kişi kurşunu görebilecek kadar yakından adam öldürmek

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Üst Alt