Jorge Mendes, Arda Turan Transferine El Koydu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jorge Mendes, Arda Turan Transferine El Koydu!


Arda Turan transferine Portekizli ünlü menajer Jorge Mendes el koydu. Bugün Barça yetkilileri ile görüşen Mendes, Arda'yı Monaco'ya götürmek istiyor.

Adı Galatasaray'la anılan Arda Turan'la ilgili İspanya'dan flaş bir iddia geldi! Mundo Deportivo'nun haberine göre Arda'nın geleceğini belirlemek üzere Jorge Mendesdevreye girdi.
Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'un iş ortaklarından olan Jorge Mendes, Barcelonakulüp binasına giderek yöneticiler ile masaya oturdu. Hafta sonuna kadar Arda Turan'ın geleceğini belirlemek isteyen Barça yönetimi bu konuda Mendes'ten de yardım istedi. Portekizli menajer de masaya Galatasaray'ın teklifini koyarken, milli yıldızı Monaco'ya da götürebileceğini söyledi.
İspanyol basınında ise şu ana kadar sadece Galatasaray'dan teklif alan Arda Turan'ı, kişisel bağlantıları ile Monaco'nun gündemine getireceği konuşuluyor. 40 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Arda, Valverde'nin planları arasında yok. Oyuncunun yeni sezona başka bir takımla devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Serkan Akkoyun / Sabah.com.tr Spor
 
Monaco set oyununa döndüğünde Arda'yı oyuna alır kilidi açsın diye. Gayet işe yarar yani. Ama Monaco'nun normal hızlı geçiş oyununda süre alamaz.
Maçına göre yani oynar
 
"İspanyol basınında ise şu ana kadar sadece Galatasaray'dan teklif alan Arda Turan'ı, kişisel bağlantıları ile Monaco'nun gündemine getireceği konuşuluyor."

Galatasaray resmi bir teklif yapmadı ki; nasıl bir uydurmadır bu!
 
Bizimle anlasacak gibi

2 gün icinde Kulup bulmasi zor,bi inter ilgilendi onlarla da anlasamadi

Galatasaray karisacak vaziyet alin
 
Çoktan imzayı atmış bile bize

21147288_349612472161953_5921228418925461504_n.jpg
 
7 tane transfer yaptık hepsi iyi takım güzel oynuyo tam havaya girmişiz bu mal değneğini alıp içine edicekler herşeyin taraftarıda 2 ye bölecek forumdaki taraftar gerçeği az çok görüyo ardaya karşı ama sivas maçında gördüm stada gidenlerin büyük bir kısmı hala selçuğu destekliyor , ardayı sırtlarında taşırlar inşAllah gelmez gelirse yandık ki ne yandık.
 
Buydu dimi A.Madrid ayrılınca ben gittim kupa alamadılar diyen.Şimdi bunu isteyen yok piyasada Monaco falan hikaye almazlar bunu alacak olsalar bu kadar bekler miydi?
 
Kaçan balık büyük oldu

Zatenn arda bize gelemezdi

Barcanın kanat oyuncusunu almak kolay mı?

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤
 
Üst Alt