Jose Sosa: "Galatasaray'ı bana bırakın" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jose Sosa: "Galatasaray'ı bana bırakın"


1522228118958.png

Çalımbay, pazar günkü derbi için Sosa’ya özel görev verdi. Tangocu da “Elimden gelen her şeyi yapacağım. 3 puanın garantisi benim. Kazanacağız” dedi.

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine tecrübeli oyuncu Sosa'yı özel olarak hazırlıyor. U21 takımı ile oynanan hazırlık maçında 1 gol atan ve futbolu ile göz dolduran Arjantinli 10 numara ile ile yakından ilgilenen Çalımbay, ondan takımına sahada liderlik yapmasını istedi.

Derbide orta saha oyuncularına önemli görevler düşeceğinin de altını çizen Çalımbay'ın, "Gerek rakibin ataklarını karşılamada gerekse hücuma katkı sağlama açısından bu maçta sana çok iş düşecek. Kaliteni sahaya yansıt ve liderlik özelliğini ortaya koy. Senin sahadaki duruşun ve üretkenliğin bizim için çok önemli" diyerek Sosa'ya özel sorumluluklar yükledi.

Son haftalarda daha çok sorumluluk alan Sosa'ya performansını daha yukarılara çekmesi gerektiğini anlatan 54 yaşındaki hoca, "Kariyerinde bir çok kez böyle büyük maçlar oynadın. Tecrüben, sahadaki performansın, sergileyeceğin duruş ve tavırlarla diğer arkadaşlarına öz güven aşılayacaktır. Sahada onları yukarı çekebilirsin. Bu karakter ve güç sende var" dediği öğrenildi.

MERAK ETMEYİN HOCAM

Sosa da hocasına, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu derbinin önemini biliyorum. Benden beklentileri karşılayamadığımın da farkındayım. Takımıma katkı için var gücümle çalışıyorum. Galatasaray'ı yenececeğiz" diyerek hocasına garanti verdi.

Akşam
 
"Galatasaray'ı bana bırakın" deyince, rıza baya ikna olmuştur.. :uiyy:

1314.jpg
 
Bunlar bizden puan alırsa var ya kafayı sıyırcam.
Bir de kayınçolar vs. msj atmıyormu maçtan sonra.
Çıkıyorum balkona basıyorum küfürü moraller sıfır.
Akşama kayın babam eşimi arıyor bak bak benide aramıyor kızını arıyor biliyor sinirliyim.
Sonra hoparlörden şiveli şiveli "tamat ne oldi maç nasi bitti" demesi yokmu...
Adam trabzonda tribünden çıkıp bana maç ne oldu diye sordu bu sezon gel de delirme.

Bu maçı bu dünyada benden fazla isteyen yoktur herhalde.
Şöyle 5 atsak formayı giyip hepsine teker teker foto atsam.


Gscimbom Mobile
 
Üst Alt