# Juan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Juan


image-2-for-roma-1-0-arsenal-gallery-309341659.jpg



Juan Silveira dos Santos(Juan),Brezilyalı milli futbolcu. Savunmanın göbeğinde oynamaktadır. Hava toplarındaki üstünlüğü ve tekniği ile Brzilyalıların gönlünü fethetmiştir. Uzun yıllar Bayer Leverkusen takımında forma giymiştir. Brezilya'nın 2006 Dünya kupası kadrosunda yer almıştır. 2006-2007 Sezonunda AS Roma ile sözleşme imzalamıştır. Hala bu takımın formasını giymektedir.



Masada bir liste var..Yerli yabancı futbolcuların olduğu. Bu futbolcuların bir kaçını tahmin ettik veya duyumlarımızı belirttik.



Kompany transferi artık çok zora girdi. Mancini gelmeseydi, Hughes takımın başında olsaydı , bu transferin olması daha mümkündü. Mancini'nin gelir gelmez defansa önem vereceğini söylemesi çok zora soktu bu transferi.



İtalya'dan gelen transferlerin başarı yüzdesi yüksek olunca , rota bu sefer Roma'ya döndü. Brezilyalı stoper Juan'a kanca atıldı.



Transferin artıları :

- Kompany'den daha ucuz ve daha tecrübeli.

- Takımdaki tek Brezilyalı olan Elano'nun uyum sorununu bir nevi çözme isteği.

Transferin eksileri :

- Avrupa Liginde oynadığı için,Avrupa'da yer alamayacak. Fakat bunu şimdilik göz ardı edebilirler. Çünkü seneye de oynanacak kupalar var.



Ben transfer oluyor, şuan yapılıyor , uçaktalar demiyorum. Sonuçta direk Haldun Üstünel ile konuşmadım. :D Son karar onların.. İsterlerse Juan gelir.



Benim bildiklerim bunlar. Güveniyorum ki bu kadar konu açtım. İSteyen inanır , isteyen inanmaz. Orası size kalmış :)
 
Cevap: # Juan



Avrupa Ligi'nde oynayamayacak olması çok büyük bir dezavantaj; bence sırf bu yüzden yapılmaz bu transfer.
 
Cevap: # Juan



bence Avrupa Kupalarında oynatabileceğimiz bir defans alınacak...

Juan gelmesine gelir alınmasına alınır fakat avrupa kupalarında başarı istiyen bir yönetimin yapacağı en mantıksız transfer olur.
 
Cevap: # Juan



Juan gelir diyenler acaba neye dayanarak diyorlar Brezilya Milli Takımı defansı Roma oyuncusu gelir gelmesine yazmışlar ulan Juan bu Önder Turacı değil
 
Üst Alt