# Junior Fernandes | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Junior Fernandes


Bana göre ligin en underrated oyuncularında ilk 3'e rahatlıkla girer. Anadolu'dan yabancı alınmaz gibi saçma sapan şeylerle gelmeyin. Ndiaye'yi nereden aldığımızı biliyorsunuz. Fernandes benim geçen sene de çok beğendiğim bir isimdi ama bu sene çok daha özel oynuyor.

Love ile beraber mükemmel ikili olmuşlardı. Üstelik öyle vasat kariyeri sahip de değil. Leverkusen gibi takımın Şili liginden aldığı bir oyuncu. Kolay görülen bir şey değil bu. Alanya'da penaltısız 29 maçta 13 golü var. Bizim takımda Gomis dışında gole katkı oyuncu sayısı sınırlı. Eğer Alanya düşerse çok daha uygun fiyata alabiliriz.

Junior Fernandes - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt
 
Bu tip adamlar ancak gençse alınır,Alanyadan 30 yaşındaki topçuyu Fegh,Garry,Sinan varken almak saçma olur
 
Alanya gibi ekip boşuna 2 Milyon verip almamış Fernandes'i hemde 500 Bin €'ya kiralayıp falan oynattıktan sonra.
Adam ne zaman izlesem oyuna ağırlık koyuyor bu yıl ya sakatlık ya da başka bi problemi vardı ki oynamıyordu Trabzon maçındada sonradan girdi ve aşırı etkili.
Yaş 30 olmuş
288 Maç 92 Gol 55 Asist
 
sözleşmesi bitiyormuş. Başakşehir aldı deniyor. İyi kaçırdık elden. 2 sene götürürdü rahat. Risksiz, ciddi gol katkısı verecek bir isimdi.

alanya performansı: 104 maç, 36 gol 21 asist.
feghouli gs performansı: 105 maç, 27 gol 23 asist

maaş ve iki takımın kadro kalite farklarını söylemiyorum zaten.
 
Valla ben bu adamı 2 sene önce istiyordum. Gayet kaliteli bi herif. Bizde Onyekurudan da fazla iş yapma potansiyeli var. Başak aldıysa net iyi transfer
 
Üst Alt