Juventus, Asamoah'ı Takımda Tutmak İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Juventus, Asamoah'ı Takımda Tutmak İstiyor!


asamoah.jpg

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah'ı çok istediğini ancak futbolcunun Juventus'un yeni sezon planlarının önemli bir parçası olduğu gerekçesiyle yöneticilerin bu transfere sıcak bakmadığı haberini servis etti.


Haberde Juventuslu yöneticilerin ilerleyen saatlerde Kwadwo Asamoah ile görüşme gerçekleştireceği ve bu zirvede iki taraf için de en iyi çözümün bulunması için çalışılacağı ifade edildi.

Juventus'un Asamoah'ı kesin olarak takımda tutmak istediği ancak Galatasaray'ın ilgisinin de çok ciddi olduğu ve Asamoah'ın da Galatasaray'a sıcak baktığı kaydedildi belirtildi.

Gamaspor
 
Eğer alırsak ne kadar imkansız bir tranfser yaptığımızın farkına varırsınız. Juventus elinde tutmak istiyor adamı koskoca Juventus bu boru mu ? Alex Sandro var DeSicglio var ama yine de tutmak istiyor.Hala çok iyi durumda çünkü. Yıldızlar karması Juventusta bile oyuna girdiği her maçta farkını ortaya koyuyor.Gelirse en iyi transferimiz kendisi olacak ne Fernando ne Ndiaye ne de Feghuli
 
[FONT=&quot] Galatasaray Asamoah'la anlaştı. Allegri sadece Atalanta'lı Spinazzola'nın gelmesi halinde Asamoah'ın gitmesine izin verecek.[/FONT]
 
Bizim Sinan gibi bilerek oynamasın, trip atsın Asamoah da bize gelmeyi istiyorsa (!)


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt