Juventus'un Başı Yine Dertte! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Juventus'un Başı Yine Dertte!


İtalya'da ikinci şike skandalı

İtalya'da yaşadığı şike soruşturması nedeniyle ağır yara alan ve yeni yeni toparlanarak geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Juventus'a yeni bir şike skandalıyla karşı karşıya....



İtalya'da yaşanan şike skandalına bir yenisi daha eklendi. Lazio'lu Stefan Mauri ve 19 kişi şike yaptıkları gerekçesiyle tutuklanırken Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte'nin evi arandı ve gözaltına alındı.



Cremona Savcılığı'nın soruşturması üzerine polis tarafından tutuklanan Lazio kaptanı Stefano Mauri ifade verirken eski Genoa'lı oyuncu Omar Milanetto da tutuklananlar arasında yer aldı.



İtalya basınında çıkan haberlere göre ortada bir suç örgütünün olduğu ve ve bu örgütün maç sonuçlarını etkileyerek bahis oynadıkları iddia edildi. Ayrıca İtalya'da yer alan haberlerde tutuklanan isimlerin birbirleri arasında şikeye yönelik bağlar bulunduğu belirtildi.



Cremona Savcılığı'nın emriyle başlatılan operasyon en çok Serie A'da bu sezon şampiyonluğa ulaşan Juventus'ta şok etkisi yarattı. Daha önce yaşadığı şike süreci nedeniyle küme düşürülen ve daha yeni toparlanan Juventus'un teknik direktörü Antonio Conte'nin evi polisler tarafından arandı. İddialara göre Conte şike suçunu işleyen örgütlerle işbirliği içinde olduğu için gözaltına alındı.



Yapılan bu operasyonun ardından İtalyan savcıların ve polislerin kısa süre içerisinde bir açıklama yapması bekleniyor.
 
Cevap: Juventus'un Başı Yine Dertte!



Şimdi İtalya Federasyonu ve Juventus, Fener ve TFF'nin izlediği yolu izlerse ne olacak çok merak ediyorum..
 
Cevap: Juventus'un Başı Yine Dertte!



sahaya yansımamıştır ya, bulandırmayın hemen suyu. ben juventus başkanının yerinde olsam hemen demiröreni italya futbol federasyonu başkanı yapardım
 
Hollanda forumunda İtalyan birinin demesine göre Juventus ile alakası yokmus. Conte konusu gecen gecen sene ile ilgiliymis...
 
Cevap: Juventus'un Başı Yine Dertte!



Conte: "Cosa Nostra bizi ele gecirmeye calisiyor. Yikilmadik, yikilmayacagiz. Yikilmayan tek kale biziz. Mussolini´nin bekcileriyiz"
 
Cevap: Juventus'un Başı Yine Dertte!



Bu olayın Juventusla uzaktan yakından alakası yoktur.Şike olayı teknik direktör contenin sienanın başındayken gerçekleşmiştir.Conteye bir ceza gelmesi durumunda juve yeni teknik direktörüyle yoluna devam eder...
 
Cevap: Juventus'un Başı Yine Dertte!



juve ile fb şike kardeş klübü olmuşlar :asd:





juventustan acıklama gelmiş:''papa katolik cemaatinin oyunu bunlar.bizi ele geçirmeye çalışıyolar'' diye acıklama yapmışlar..
 
Üst Alt