Kaan Ayhan İçin Harekete Geçiliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
kaan-ayhan-fortuna-dusseldorf_19lwoycjqdzzb1951mtq0pn7nk.jpg

Yaz transfer döneminin flaş takımı Galatasaray, Ocak'ta Kaan Ayhan için kesenin ağzını açmayı planlıyor.

Süper Lig'de ezeli rakiplerinin 8'er puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Ocak ayı yaklaşırken transfer çalışmalarına da başladı.
Sarı-kırmızılı ekip, 2. Bundesliga'da mücadele eden ve liginin lideri konumunda bulunan Fortuna Dusseldorf'taki gurbetçi yıldız Kaan Ayhan için harekete geçti.

Stoper ve sağ bek pozisyonunda oynayabilen, A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kaan, Igor Tudor'un da gözdesi haline geldi.

Bir yandan geleceğin kadrosunu oluşturmayı hedefleyen Galatasaray, yabancı kuralının da değişme ihtimalini göze alarak Kaan Ayhan'ı renklerine bağlamak istiyor. Kaan'ın adı yaz transfer döneminin son günlerinde Beşiktaş'la da anılmıştı.

Defansın her bölgesinde görev yapabilen genç futbolcunun, uzun yıllar Galatasaray forması giyeceği ve ilerleyen dönemde yine iyi bir bonservis bedeli karşılığında satılabileceği düşünülüyor.

22 yaşındaki Kaan'ın kulübüyle olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.

Fanatik

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Transfer edilip bun. 1 lige çıkınca 1 senede kiralık olarak kalabilir kulüp olarak genç oyuncu yetiştirme olanagimiz yok zaten hem pişer hem tecrübe kazanır şuan geldiği takdirde Ahmet veya korayin 1 tık önünde olur en fazla ..
 
Kaan Ayhan'ın tercihi de onemli.. Bizi tercih ederse bize cok faydalı olur.. Tam bir joker..

Kaan dışında Emre Akbaba ve Asamoah ı devre arasında alabilsek super olur..

Tabii bir de gidecekler var : De Jong, Donk, Tarık, Sinan vs.
 
Tarık -> Kaan Ayhan
Asamoah -> Latovlevici

olarak bakarsak daha mantıklı olur. Kaan'ın stoper alternatifi oluşu da önemli. Hatta normalde mevkisi stoper ve ön libero bu çocuğun. Sağ bekte Lucescu denedi yanılmıyorsam.
 
Tabii ki benzer olması gerekiyor Mariano olmadığı zaman oyunumuz sekteye uğrar yoksa. Gereksiz yere taktik değiştirmek zorunda kalırız. İnan bana Linnes çok daha iyi yedek olur Mariano'ya Kaan'dan.

Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek oyun planı üzerinden kadro kurulmaz. Mariano yoksa taktik de değişebilir duruma göre. Bir takım en az 2-3 taktiğe uygun kadro kurmalı. Zira oyun çözülünce kilitlemesini de biliyor rakipler ondan sonra.

Bu işin top seviyesi Barcelona bile total futboluna anti tez gelince zorlandı son dönemde ve şu an alakasız bir şey oynuyorlar nerede ise.

Zehir varsa panzehir de var yani.

Tudor'un 4-2-3-1'in yanında 3-5-1-1'i denemesini de buna bağlıyorum. İlk 5 hafta ki oyun ortadan kalkmaya başladıkça alternatif bir sistemi de aynı seviyeye çekmeyi test ediyor. O uyum sağlanırsa çok daha hazır bir hale gelecek takım.

Mariano, Feghouli, Fernando, Maicon ve Gomis bence bu takımın en özel 5 ismi. Yedekleri aynı tarz olacaksa aynı güce de sahip olmalı o zaman. Ama böyle bir şey olursa da hangi birini seçip oynatacağını bilemezsin. Yönetilebilir olması için kadro da dişliler uyumlu olmalı.
 
Üst Alt