Kadro Dışı Oyuncular - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kadro Dışı Oyuncular


Vay arkadaş bu futbolcuların savunulacak neresi var ? Aldığı paranın hakkını verseydi de bu duruma düşmeseydi.Hem alması gerekenden misli misli para alıyor git denildiğinde de adı vefasızlık oluyor.Geçin bu işleri.Yıllardır vefa vefa diyerek cukkaladılar paraları.Olan bu takımın parasına oldu.Senin benim asgari ücretten bilet ve gs store için ayırdığımız paralara oldu.Trilyonlarla oyna sonra işler kötü gidince adı vefasızlık olsun.Oldu gözlerim doldu.

Vefa konusu yapılacaksa dün bize milli zafer yaşatan ampute milli takımına vefalı olmak gerek.Futbolcuların aldığı paranın %1'i bile değil belki ama milyonlara bedel bir sevinç yaşattıalr bizlere.
 
Son düzenleme:
umarım bu tavırlar kendisinin wonderkid oğlunu klübümüzden esirgemesine yol açmaz


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Her ne olursa olsun takımın "Emektar Kaptanı"ndan bir tabak kahvaltı esirgenmemeliydi diye düşünüyorum. Zira karşımızdaki sıradan, kulüp kulüp gezen bir futbolcu değil, yıllarca bu formayı başarıyla terleten sembol isimlerden biri.. Bir ara aynı şeyi Sabri'ye de yapmışlardı ve Sabri direndi sonrası malum tekrar kadroya girerek başarılı maçlar çıkardı. Bence Hakan Balta'nın da kararına saygı duymalıyız diye düşünüyorum.

Emin 1 milyonu sene sonu banka hesabında görünce aynı bu düşündüklerini düşünür zaten.
 
Yalnız memlekette işsizlik almış yürümüş üni mezunları iş bulamıyor onun yerine sene sonu milyoncukları banka hesaplarında görenler için vefanın bu kadar dert edilmesi ne bilim ya şımarıklık diyelim.
 
Yalnız memlekette işsizlik almış yürümüş üni mezunları iş bulamıyor onun yerine sene sonu milyoncukları banka hesaplarında görenler için vefanın bu kadar dert edilmesi ne bilim ya şımarıklık diyelim.
Ne diyelim, en kötü günümüz böyle olsun, Allah Halan Baltanin kahvalti yapamamasi disinda baska dert vermesin.
 
yemişim vefasını ya. adama ta geçen sezonun sonunda kendine klüp bul sana yardımcı olalım denildi. hatta aldığı maaşını anadolu klüpleri veremez diye üstünü tamamlayalım dendi yine rahatını bozup gitmedi. floryayı iyice çiftliğe çeviririler bunlara bu fırsatları verirsek, bırakın şu vefa mefa ayaklarını. adam gibi oynadıktan sonra zaten kalır futbolcu, performansı dipse gider
 
Forum'da kafayi yemis insanlarin VEFA'dan bahsetmesi komik olmus. 1.2 milyon avro kazanan mahlukatin 2008 senesinde Lyiv'de kariyeri bitmesi gerekmesine ragmen 9 sene boyunca oynamaya devam etti, sayemizde milyon avrolar kazandi.

Vefa yapilacakmis, serefsiz Balta senelik 400.000 alip kalsaydi takimda peki, sigara icmeseydi peki.
 
Ne vefası ya, Hakan mı Galatasaray'a daha çok şey kattı yoksa Galatasaray mı Hakan'a? Biz olmasak nerde olurdu kimbilir. Onca senenin sonunda birkaç yüz bin euro az kazanmayı göze alıp ayrılmak yerine parayı alıp yatmayı tercih eden adam kahvaltıyı da evinde yapsın bi zahmet.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Hakan Balta Galatasarayli fln degildir. Takimdan ayrilmayip yatarak para alan bi oyuncu Galatasarayli olamaz.
Yok takim bulamamis .. yok bilmem ne.. hersey hikaye.
 
İmzasız bir haber daha. İnanmayın. Gerçek olduğuna inanmıyorum.
Bu haber hemen hemen tüm gazetelerin web sitesinde mevcut. Hepsi de kaynak olarak Habertürk gazetesini gösteriyor. Şayet Google'a "Hakan Balta'ya yapılan vefasızlık" diye yazarsanız, karşınıza ilgili tüm gazeteler çıkacaktır.
 
Son düzenleme:
Bu haber hemen hemen tüm gazetelerin web sitesinde mevcut. Hepsi de kaynak olarak Habertürk gazetesini gösteriyor. Şayet Google'a "Hakan Balta'ya yapılan vefasızlık" diye yazarsanız, karşınıza tüm gazeteler çıkacaktır.

Habertürk olduğu aşikar, doğrudur ama haber ilk çıktığında muhabir ismi yoktu. Gazete adı yazılıydı sadece. Biz de ciddi, sorumluluk isteyen haberler yaptığımızda (g.tümüz yemediğinde) imza atmazdık. Bu haberde de olay, büyüyünce muhabir ortaya çıktı.
 
Üst Alt