Kadromuzda Galatasaray Seviyesinde Kaç Futbolcu Var? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kadromuzda Galatasaray Seviyesinde Kaç Futbolcu Var?


1- Wesley Sneijder
2- Fernando Muslera

Evet bir üçüncüsü yok. Bruma vardı gitti. Nando ve Wes bile ilk geldikleri formlarında değller üstelik. Takımın Geri kalanı isse 25-30 kişilik koca bir çöplük. Tabii bir de bu durum şimdilik böyle. Bruma'yı zorla gönderen Galatasaray düşmanı şerefsiz Dursun yönetimi ve onun uşaklığını yapan Hamza'nın Hırvat modeli amele Tudor Sneijder'i de göndermeye çalışacak. Belki Muslera'yı bile satarlar. Ama Selçuk, Sabri, Semih gibi leşlere dokunmazlar. Neyse ağzımı bozmamak için daha fazla yazmıyorum.
 
semihkaya-sakat-boyunluk.jpg
 
Son 10 yılın en kötü 2.kadrosu diyebilirim.

Kadroyu 2'ye ayıracak olursak, düşük kaliteli anadolu futbolcuları (Semih, Serdar, Sabri, Carole, Eren gibi) ve futbolu çoktan bırakmış olması gereken bitik isimlerden oluşuyor (Selçuk, DeJong vs.)

Muslera, Sneijder gs kalitesindeki isimler. Sinan büyük bir potansiyel, Yasin'de iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Bunun dışında düzgün futbolcu yok.
 
Galatasarayin 25 kisilik genis kadrosunda olmasi mantik dahilinde olanlari yaziyorum; muslera,cenk - ahmet çalık,linnes ,serdar aziz - tolga, sinan,garry ,sneijder-eren
Unutmuş olabilirim ama bu 10 adam kalıp diğerleri gitse ve gercekten basinda yazdigi gibi 7 direkt 11 adami transfer edilse muhteşem bir kadro yenilenmesi olur.
Mutlaka gitmeli her türlü sartta gitmeli dedigim isimler : sabri, semih, cavanda, balta, de jong, tarik ,donk,selcuk,yasin

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Kaliteli: Muslera

11'in parcasi olabilir: Sneijder - Tolga - Serdar

Adam olursa 11'in parcasi olabilir: Sinan - Linnes

Yedek olabilir arada sirada oynar: Carole - Ahmet - Sabri - Selcuk - Yasin - Garry - Eren - Semih

Adam olursa yedek olabilir: Salih - Emrah - Koray

Florya'dan iceri giremekte sikinti yasar: Cavanda - De Jong - Tarik - Donk
 
Beyler konu çok basit.Semih kayanın bölgesine kaliteli bir isim.Selçuk inanın yerine kaliteli bi isim. Konuyu bambaşka yerlere getirir. Ama selçuk inanın yerine transfer yapılacağı hiç konuşulmuyor.Bülhandayı pek bilmiyorum. orada oynamaz heralde.Oynasada aradıgımız oyuncu o değil.Vasat bi transfer olur.
 
Ligimizde sadece mücadelenin ön planda olduğu, çok ilkel düzeyde futbol oynanıyor. Fiziken iyi durumda olan, kollektif hareket etmeye yatkın futbolculardan kurulu her takım, skora tesir edebilecek birkaç oyuncusuyla, TD ü de saçmalamazsa başarılı olur. BJK ve BŞ i diğerlerinden öne çıkaran da bu dediklerimi en çok bir araya getiren takımlar olmaları.

Aslında çok zor da değil; ilk yarı itibariyle ligin en aciz takımı olarak gördüğüm Kayserispor, devre arasında transfer ettiği 10 yeni futbolcuyla bambaşka bir kimliğe bürünebildi mesela (Muhtelif sebeplerle o çizgiyi sürdürememiş olsalar da amaca ulaştılar sonuçta), takip edemedim ama çok büyük paralar harcamamışlardır. Avrupa' nın ciddi liglerinde böyle bir şey mümkün değil.

Galatasarayımızın kadrosuna gelince; hem çoğu fiziksel açıdan yetersiz, hem birbirini tamamlayacak özellik ve niyetten yoksun oyuncularla bundan fazlası mümkün olamazdı ki bireysel kalite anlamında da rakiplerin net gerisindeyiz.

En çok çekindiğim konu, bu iş bilmez yönetimin camianın gazını almak adına çok sayıda miadı dolmuş adamlara 'Yıldız' diye para saçmalarıdır. Şu an en öncelikli konu dinamizm ve kollektivite olmalı, transferler buna göre yapılmalı; en fazla bir ya da iki tecrübeli klas oyuncu yeterli, yoksa sonraki yılları da kaybetmemiz kaçınılmaz olacaktır...
 
Tolga - G.Birligi
Ahmet- Konyaspor
Semih - Antalyaspor
Carole - Yeni Malatya/Karabük
Rodrigues - Kayserispor
Linnes - Başakşehir
Eren-Basaksehir
Cavanda - PTT 1.Lig küme düşme hattı
Donk - Karabükspor
Eray - Boluspor

Teşekkür edilmesi gerekenler

Sabri
Hakan


SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt