Kahraman Fernando Muslera | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kahraman Fernando Muslera


Kahraman Fernando Muslera!

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, dün akşam Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sergilediği performansla geceye damga vurdu. Tam 5 net pozisyonda rakip takım oyuncularına geçit vermeyen tecrübeli kaleci, Sarı-Kırmızılı taraftarları mest etti.

1575790272047.png

Süper Lig’de 14. hafta mücadelesinde dün akşam Türk Telekom Stadı’nda Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayan Sarı- Kırmızılılar, rakibini 1-0’lık skorla devirmeyi başardı. Younes Belhanda’nın attığı golle sahasından 3 puanla ayrılan Galatasaray’da maça damgasını vuran ise takımın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera olmayı başardı... Tecrübeli kaleci, Aytemiz Alanyaspor karşısında peş peşe yaptığı kurtarışlarla ev sahibi ekip adına gecenin kahramanı oldu. Maç boyunca konuk takımdan kalesine gönderilen toplamda 5 pozisyonda geçit vermeyen 33 yaşındaki eldiven, özellikle oyunun ikinci yarısında peş peşe yaptığı kurtarışlarla taraftarını mest etti.
 
Kaleciler 40 a kadar oynayabiliriler o da refleksleri zayıflama ihtimalinden. Bu sebeble 33 olsa ne 23 olsa ne farkeder. Hatta çok iyi bir kaleci için 33 olması pozisyonlarda daha tecrübeli olması açısından daha iyi. En az 5, 6 sene aynı perfotmansla oynayabilir. Futbolu ne kadar geç bırakırsa bizim için o kadar iyi.
 
Şaolin futbol filmine döndü dün maç 2 dkda 4 net kurtarış yaptı adam zaten. Bizim savunma çekirdek çitliyordu
 
Üst Alt