# Kakhaber Kaladze | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Kakhaber Kaladze


Kaladze, Milan'dan ayrılabilir



Yedek kalmaktan sıkılan savunma oyuncusunun, Ocak ayında kulüpten ayrılabileceği konuşuluyor.



MilanNews.it'nin haberine göre, Milan'ın stoperi Kakhaber Kaladze, Leonardo'nın kendisine şans vermemesinden sıkıldı ve Brezilyalı hocaya takımdan ayrılmak istediğini söyledi.



Palermo karşısında Brezilyalı savunmacı Thiago Silva, Palermo karşısında oynatılmasa da, Nesta'nın yanında Favalli'yi izlemek zorunda kalınca, bu duruma tepkisini ortaya koydu ve Ocak ayında takımdan ayrılmak istediğini söyledi.



İngiltere, Almanya ve Ukrayna'dan takımların ilgilendiği Kaladze'yle şu an için en yakın temasta olan takım Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Zenit.



31 yaşındaki futbolcu, 2001 yılında Fatih Terim tarafından Dinamo Kiev'den transfer edilmişti.
 
Cevap: # Kaladze



Bu oyuncu hakkındaki görüşleri alabilir miyiz?



Zira hakkında Galatasaray 'ımızla ilgili duyumlar var. (Tabii ki medya kaynaklı olmadığı için bu aşamada belirtemiyoruz.)
 
Cevap: # Kaladze



İtalyan defans anlayışının Türkiye 'de ne kadar başarılı (Zago, Ferrari vb.) olduğu ortada.



Ben kendisine pozitif bakıyorum.
 
Cevap: # Kaladze



Aslında güzel olabilir. En azından çok ağır değil ve tekniğide iyi bir futbolcu. Maliyeti ne kadar olur acaba?
 
Cevap: # Kaladze



Oncelikle Abdullah Bey'e bu konuyu actigi icin tesekkur ederim.

Kaladze buyuk ihtimal devre arasinda en gec sezon sonu formamizi terletecek. Bencede Italyan defans anlayisi ulkemizde basarili oluyor. Bende pozitif bakanlardanim.
 
Cevap: # Kaladze



Bu oyuncu hakkındaki görüşleri alabilir miyiz?



Zira hakkında Galatasaray 'ımızla ilgili duyumlar var. (Tabii ki medya kaynaklı olmadığı için bu aşamada belirtemiyoruz.)



Sonuçta Milan gibi bi takımda senelerce oynadı. Kan değişikliği kendisine ve bize iyi gelebilir ama gelmeyedebilir :D Abdullah Bey duyumunuz sağlam mı peki ? yani olabilir mi sizce ?
 
Cevap: # Kaladze



Stoper ve sol bek olarak oynayabiliyor. Top tekniği hiç fena değildir, yani sağlam oyuncu. Sol bek oynama avantajını da kullanabiliriz. Ben bunun dışında bir şey demek istiyorum. Fatih Terim'in Milan kariyerini başarısız bulanlar var ama Terim'in transferlerine, oluşturduğu sisteme bakın. Ancelotti senelerce bu oyuncuların ekmeğini yedi. Hala mesela Inzaghi bile futbola devam ediyor :) Her şeyi geçtim Maldini gibi bir adam Terim'e saygı duyuyorsa iş bitmiştir zaten.
 
Cevap: # Kakhaber Kaladze



Servet o defanstaysa

Puyol Ferdinand Vidic Marquez Pique yan yana dursun

Kaleyede Cech Buffon Casillas Van Der Sar beraber gecsin yine bu takım neredeyse her takımdan gol yer sanırım saka bir yana Servet ve G.Zan kaliteli oyuncular degil iki iyi defans olabilir
 
Üst Alt