Kane Durdurulamıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
917890088.jpg

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın altın çocuğu Harry Kane fark yaratmaya devam ediyor... İngiliz futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı tarih yazdı.

Dün oynanan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında 2-2 biten maçın yıldızı Kane oldu. 2-0 geriye düştüktensonra sonra takımının öncü karakteri Kane, mücadeleye ağırlığını koyarak mükemmel bir oyunla Tottenham'ı maça ortaketti.

JUVENTUS'A İLKİ YAŞATTI!

Mücadele deplasmanda 2-2'lik sonucu yakalamayı başaran Tottenham'ın avantajı ile sona erdi. 2 ve 9. dakikalarda önegeçen İtalyan ekibe cevabı 25. dakikada Kane verdi ve İngiliz yıldızın attığı bu gol Juventus'un 2018 yılında yediği ilk gololarak dikkat çekti.

REKORA ORTAK OLDU!

Harry Kane, Tottenham formasıyla Juventus ağlarına da gönderdiği golle Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 7 gole ulaşırken Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan İngiliz futbolcu unvanına ortak oldu. Bu ünvan 2008-2009 sezonunda 7gol sayısına ulaşan Steven Gerrard'da bulunuyordu.

SADECE 1 GOL ATARSA..


Juventus ile oynanacak serinin rövanş karşılaşması 7 Mart tarihinde İngiltere'de oynanacak. Eğer Kane Wembley Stadyumu'nda oynanacak mücadelede bir gol atması durumunda Steven Gerrard'ın rekorunu egale ederek İngilizlerin tarihini yeniden yazacak.

9'DA 9!

Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon 3 maçta 2 gol atan ve bu sezon ie 6 maçta 7 gole ulaşan Harry Kane bir rekora imza attı. İlk 9 maçında 9 gol atan Harry Kane, ilk 9 maçında 8 gol kaydeden Ronaldinho, Simone Inzaghi, Didier Drogbave Diego Costa'yı geride bıraktı. Harry Kane bu sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 34 karşılaşmada 33 gol kaydetti ve 3 asist yaptı.

Spor Arena
 
Üst Alt