GSC Haber - Kapalı Spor Salonunun Yapı Ruhsatı Alındı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Kapalı Spor Salonunun Yapı Ruhsatı Alındı


72b035a9a0df4e94917dbef900b63702.jpeg



Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nun yanına inşası planlanan 15 bin kişilik kapalı spor salonunun yapı ruhsatını aldı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kapalı spor salonunun*1 Aralık Cuma günü teslim alınan yapı ruhsatının müjdesini Olağanüstü Genel Kurul'da camiaya verdi. Başkan Özbek, "Önemli bir gelişmeyi sona bıraktım ki hep beraber sevinelim. Gündeme hep iyi şeyleri getirmeye çalışalım. Beraber başarıya giden yolda bulunalım, el ele sırt sırta verelim. Benim böyle bir hayalim var. Herkes el ele tutuşsun ve önümüzdeki yılların projelerini birlikte yapalım. Bir spor salonu yapmayı vaad etmiştim. Dün itibarı ile ruhsatı aldık. Sevgili Sarıyer Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Sevgili Şükrü Genç bize bu manada büyük destek verdi. Aslında* bugün bunu söylemeye korktuk. Arkadaşlarım 'Galatasaray için iyi bir gün. Neden söylemeyelim' diyorlar. Geçen sefer Mali Genel Kurul'da stadın tapusunu getirdik. Tesadüf, bir gün evvel almıştık onu da. 'Başkan bunu altı ay evvel aldı. Bugün de hava atmak için getirdi' dediler. Onun için bugün de benzer yorum yapacaklar. Bu korkuyla lanse etmeyecektim. Arkadaşlarım 'Galatasaraylıların sevineceği bir yatırım bu' dediler. Onları kırmadım ve bugün yapı ruhsatını görüşünüze sundum" diye konuştu.

Başkan Özbek ayrıca temel atma döreninin de futbol sezonunun devre arasında olacağını söylerken "İnşallah futbolun devre arasında da temel atma tönerini yapacağız. Hepinizi temel atma törenine bekliyorum. Biraz duygusalım biraz da heyecanım var. Galatasaray'a hizmet etmek için geldim ve bu hizmetimde de söz verdiğim şeyleri adım adım yapmanın memnuniyeti var. Ben sizin başkanınızım. Beni siz seçtiniz. Bana bu onurlu görevi verdiniz. Galatasaray'ın 36. başkanı olarak teşekkür ediyorum, hizmetimin de en üst seviyede devam edeceğinden kuşkunuz olmasın" dedi.

Dün gün yapılan yapı ruhsatı tesliminde ise Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç şu ifadeleri kullanmıştı:*“Yoğun bir uğraşının ardından Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin yanına başka bir spor aktivesi için bir kompleks yapılmasına vesile olduğumuz ve altına da tabii ki bir Galatasaraylı olarak ruhsatın imzalanması açısından böyle bir şansın bana geçmesi gurur verici. Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun. Ben kapalı spor salonunun Galatasaray’ın başarılarını Avrupa’da da özellikle Türkiye’yi temsil etmesi adına önemli bir yuva olacağının inancındayım. Spora çok büyük desteğimiz var her alanda. Diliyorum Sarıyer Spor Kulübü’nün de Galatasaray’ın başarılarına ulaşması konusunda bir gün Galatasaray ile de bir bağlantımız olacaktır. Galatasaray’a başarılar diliyorum. Galatasaray Başkanı’na ve tüm yönetim kuruluna başarılar diliyorum.”

Galatasaray.org
 
Başlıyoruz hep ama biten 1 şey göremedik daha.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
kandırmayın kendinizi daha çivi bile çakılmadı ve çakılmayacakta her söyledigi yalan

gecen sene mart ayın da insaatı baslayacak santiye kuruluyor demisti,ne cabuk unuttunuz
 
Sponsormu yapacak ruhsat önemli tabiki
Otele donmesin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt