Kaptan Servet Çetin | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kaptan Servet Çetin


Galatasaray'da Arda Turan'ın transfer olmasından sonra kimin kaptan olacağı konusunda Servet Çetin'in adı öne çıkıyor.



Galatasaray'da Arda Turan'ın ayrılığı sonrasında kaptanlık pazubandını vereceği oyuncuyu açıklamayan Fatih Terim, Olimpiakos maçında Sabri'yi sahaya kaptan çıkarmıştı. Tecrübeli teknik adamın birinci kaptanın kim olacağı hakkında kesin kararını vermediği ve pazubandın ligin ilk haftasında Servet Çetin'e de verilebileceği iddia edildi.



Sporx
 
Cevap: Kaptan Servet Çetin



Servet'e kaptanlık vermek moralmanını yükseltir ama taraftar çok tepkili servete pek doğru bir karar olmaz gibi kaptanlar sabri ve selçuk olsun..
 
Cevap: Kaptan Servet Çetin



Sabri'nin ve Ayhan'ın her maç oynamayacağı gözle görülür bir şey. Ben tahmin ediyordum bölye bir kararı.
 
Cevap: Kaptan Servet Çetin



Kimin olmasını bekliyordunuz ya.Oyuncular üzerinde ağırlığını koyabiliyosa ingilizcesi varsa olabilir bence..Serveti Galatasaray taraftarından başka sevmeyen de yokturdur belki de..
 
Cevap: Kaptan Servet Çetin



Kaptan'ın banko oynayan oyuncu olmasından yanayım. Kimler banko oynar;



- Muslera, Ujfa, Servet, Melo, Selçuk, Eboue, Sabri(Belki), Kazım(Belki) Podolski(Resmi Olarak Geldiğini Varsayarsak)



Şuanda takımda banko oynayabilecek türk olarak servet ve selçuk. Yabancı oyuncuya kaptanlığı vermek istemiyorsak bu iki oyuncudan birine vermemiz gerekli.



Yok hayır yabancı birine vercek olursak benim adayım Felipe Melo :tiphat:



Dün Real maçında da gördük sürekli takım oyununu yönlendiriyor, uyarı yapıyor. Yani takımı toparlayıcı rolde. Benim düşüncem bu.
 
Cevap: Kaptan Servet Çetin



geçen sene fener maçında kaptandı , sahaya atılan maddeleri engellemesi için fırat aydınus tribünleri uyarmasını istedi , 2 el salladı yalandan geri döndü, yani servet bu tür işleri yapamaz başkası olsun :asd:
 
Cevap: Kaptan Servet Çetin



Servet o ağırlığı koyar.

Sabri diyordum ama sabriyle olacak iş değil. E ayhanda oynamıyor

Servet oynayacak belli ki Real maçındada begendim.

Hocanın her kararının altına imza atmalı bu sene Galatasaray taraftarı.
 
Cevap: Kaptan Servet Çetin



Servet olursa karakterinden ve yıllarca takımımızda kimine iyi kimine kötü olarak da kalmasından dolayı haketmiştir.Sabri için de aynı şey geçerli ancak ben ikisininde 2. kaptanlığı iyi yapacağına inanıyorum.Benim aklımdaki Galatasaray Kaptanı ya Hakan Şükür modeli ya da Bülent Korkmaz modeli olmalıdır.Ne yazık ki Servet'tede Sabri'de o modeli göremiyorum.İlk seneleri olmalarına rağmen bence yerli düşünüyorsak Selçuk yabancı düşünüyorsak da Uijfalusi olmalı gibi geliyor ama Sabri ile Servet'in de beklentileri var.Eminim Fatih Hocamız en doğru kararı verecektir.
 
Üst Alt