Kaptanlık ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kaptanlık !


Bakıyorum da sanki herşeyi halletmişiz, bir derdimiz kaptanlık kalmış ve sanki çok da önemliymiş gibi bunu tartışıyor insanlar.. Taraftar takım üzerindeki otoritesi mutlak olan Fatih Hoca'yı oyuncuların arasında tartışılır hale getirmek için elinden geleni yapıyor adeta..



Ayrıca üzülerek söylemeliyim ki bu tartışmalar camiada hafıza kaybının başladığını da gösteriyor bize.. Zira A.Polat dönemine kadar bir çok konuda olduğu gibi kaptanlık konusunda da Galatasaray'ın gelenek ve teammülleri var idi.. Arda Turan'dan öncesine bakacak olursak diğer takımlardan farklı olarak Galatasaray'da kaptanlığı takım içerisindeki kıdem sırası belirlemiştir her zaman. Buna itiraz edecek olanlara 2000 kadrosunu örnek verebilirim; şöyle ki çoğu kez ilk 11'deki yerini kaybetmesine rağmen Bülent Korkmaz takımdaki en eski oyuncu olduğu için her zaman 1. kaptan olmuştur. Takımdaki 2. en kıdemli oyuncu olan Tugay 2. kaptan, Hagi ile beraber takımın en değerli ve sürekliliği olan oyuncusu olan Hakan Şükür ise 3. kaptan olmuştur...



Galatasaray'ı diğerlerinden ayıran başlıca özellik köklü gelenekleridir ve her ne kadar bu gelenekler bütünü içinde küçük bir ayrıntı da olsa Adnan Polat'ın bozduğu kaptanlık teamülü yeniden hayata geçirilerek bu tartışmalara en kısa sürede nokta koyulmalıdır..

NOT: Tam olarak emin olmamakla beraber mevcut oyuncular içerisinde en kıdemliler sırasıyla:

1.Ayhan Akman

2.Sabri Sarıoğlu

3.Aydın Yılmaz

4.Servet Çetin

şeklinde olup yanlışım varsa düzeltmenizi rica ederim...
 
Cevap: Kaptanlık !



Yazının başlarına katılıyorum.Kaptanlık mevzusu Servet olmadıktan sonra ölüm kalım meselesi değil.Uzun senelerdir kaptanlığıyla fark yaratan adam görmedik zaten.
 
Cevap: Kaptanlık !



Bu takımda kaptanlığı taşıyacak tek adam Ujfalusi beyler. Tamam bende severim de Sabri'den kaptan falan olur mu yahu yapmayın:eek: Ayhan zaten oynamaz.
 
Cevap: Kaptanlık !



Arkadaş haklı bizde öyle her yeni gelen adama kaptanlık verilmez.Bizim değerlerimiz vardır.Bu geçmişten beri böyle geldiyse yine böyle yapılmalıdır.Adnan Polat denilen adam geleneklerimize bağlı kalmadan Arda yı kaptan yaptıysa biz onun yaptığını değil daha öncesinde yapılanları taklit etmeliyiz.Ayrıca bildiğim kadarıyla takımda yabancı kaptan da çok nadir olmuştur.



Bana kalırsa kaptan Sabri olmalı.Takımdaki en eski oyuncu Ayhan olabilir ama kendisinin oyununu hiç beğenmiyorum.O yüzden Sabri olsun.Ayhan olursa da kızmam saygıyla karşılarım.
 
Cevap: Kaptanlık !



fatih hoca ayhan gibi görünüyo dedi. hocam ayhanı sürekli oynatmayı mı düşünüyosunuz?

bize sürekli oynayacak bi kaptan lazım. açıkçası sabri dışında kimsenin Galatasaraylılığına güvenmiyorum.
 
Cevap: Kaptanlık !



Kaptan Galatasaray ruhunu taşımalı. Bu takımdaki en uygun ve hak eden oyuncu Sabri'dir. Benim fikrim Arda'dan önce de onun kaptan olmasıydı
 
Cevap: Kaptanlık !



Benim bildiğim Ayhan kaptan olacak, sahada olmadığı zamanlar ise Sabri temsil edecek.



Bana göre gayet mantıklı hamle. Bizim Türk takımlarında yabancı kaptan pek mantıklı gelmiyor bana. Kaldı ki Ayhan karakter olarak, Galatasaray'lılık olarak takımda Sabri'yle beraber en iyisi.
 
Cevap: Kaptanlık !



Aydın'ın kaptan olduğunu düşünemiyorum lan, bant kolunu sıktı diye çıkarıp atıcak rahatlıkta bir adamdır o. :asd:
 
Cevap: Kaptanlık !



Ruhu falan geçelim beyler şimdi. Sabri'yi kim dinler Allah aşkına:eek: Kaptan dediğin adamın bi ağırlığı olur sahada, arkadaşlarını ateşler yeri gelir, herkesin saygı duyacağı biri olur, takım arkadaşlarına gerektiğinde sözünü geçirir. Yeri gelir bağırır. Ama Barcelona'da Xavi kaptan onda hangisi var bilmem ne diyen biri çıkarsa dalabilirim ona. Galatasaray burası tamam Arda'ya verildi zamanında bi hata yapıldı onun da suçu yok tabi ne yapsın çocuk. Kaptanlık sadece sembol bişey değildir galatasarayda bize saha içinde gerçek bi lider gerekir. Ujfalusi uygun görünüyo yani başka birini yakıştıramadım ben.
 
Cevap: Kaptanlık !



Sabri takım arkadaşlarını toplayıp konuşma yaptığını düşünün.Kim Sabriyi dinler ki?Rakip takımlar dalga geçer kaptanları Sabri diye
 
Cevap: Kaptanlık !



Benim 1 numaralı adayım Milan Baros'tur.

En azından ilk 3-4 kaptan arasında yer alıp yabancıları temsil etmeli.
 
Cevap: Kaptanlık !



Benim 1 numaralı adayım Milan Baros'tur.

En azından ilk 3-4 kaptan arasında yer alıp yabancıları temsil etmeli.
O da çok istikrarsız.Ferguson istikrarsız diye kaptanlığı Ferdinandtan alıp Vidice verdi.Kaptanlık yapacak adamın istikrarlı olması önemli.Yeni falan ama Ujfalusi bu işi en iyi yapacak kişi
 
Üst Alt