Karabük Bu Haberi Konuşuyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Karabük Bu Haberi Konuşuyor


Kardemir Karabükspor'da sıcak saatler yaşanıyor.
Karabükspor'da kongre süreci yaşanırken, Mavi Ateş Taraftarlar Derneği Eski Başkanı Erol Ünlü, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Erol Ünlü, "Galatasaray'dan, Beşiktaş'tan fazla para ödemişiz.Ben şu anda takımda oynayan, daha düşük rakama imza atıp resmiyette daha büyük rakamda gösterilen futbolcu da biliyorum, vicdanen rahatsızlar" dedi.
Kardemir Karabükspor'da Ziya Ünsal yeni başkan oldu. İstifa eden eski başkan Ferudun Tankut kongreye katılmazken, başkanlık koltuğunda oturduğu dönem idari ve mali yönden ibra edilmedi. Kulübün 190 milyon 893 bin TL borcu olduğu, sezonu bitirebilmek için acil olarak 54 milyon TL'ye ihtiyaç olduğu belirtildi.
Kongrede konuşan Erol Ünlü, bugün gerçekleşen Kardemir Karabükspor Olağanüstü Kongresi'nde çok önemli açıklamalar yaptı.
"Basınımız burada, onlar da biliyor ki Ferudun başkan bu yıl Nisan ayında kulübün borçsuz olduğunu, İlhan Cavcav Sezonu'na borçsuz girildiğini açıklamıştı.Haziran ayında bir kongre gerçekleşmişti, Mavi Ateş taraftarları kongre salonuna alınmadı. Bunun sebebi kendilerini ibra ettirebilmekti, ibra edildiler. PTT Ligi'nde takımda olan futbolcular bana mesaj atıyorlar, vicdanen rahat olmadıklarını söylüyorlar çünkü 300 bin TL aldılar ama resmiyete 1 Trilyon olarak yazıldı. Futbolculara bunlar sorulmalı, mesajlarını tek tek gösterebilirim. Yönetimde olanlar Ferudun başkanın yaptıklarını bilmiyorlar, bunu en iyi bilen Menajer Bayram Uğurlu. arabükspor transferde harcadığı parada ligde 16. sırada ama menajere Galatasaray'dan, Beşiktaş'tan fazla para ödemişiz.Ben şu anda takımda oynayan, daha düşük rakama imza atıp resmiyette daha büyük rakamda gösterilen futbolcu da biliyorum, vicdanen rahatsızlar" (Karabükspor Media)
 
Üst Alt